Yandex Metrica

Arzu Sabancı tarafından istenmeyen gelin olmuştu! Hande Erçel'den 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt

Arzu Sabancı tarafından istenmeyen gelin olmuştu! Hande Erçel'den 'istenmeyen gelin' iddialarına yanıt

Burak Deniz ile birlikte başrollerini paylaştığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'de kameralara yansıdı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmeyen gelin oldu' iddialarına karşı açıklama yaptı.

Yaşam

21.04.2024, 14:54

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menejerlik ofisinden çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu sevenlerine yeni proje müjdesi veren Erçel, 'istenmeyen gelin' iddiaları hakkında şöyle konuştu:

Türkiye'de en çok takip edilen ünlü olan ve birçok Hollywood yıldızını da geride bırakan Erçel, konuyla ilgili; "Ne diyebilirim ki, güzel bir şey, teşekkür ediyorum sevenlerime" dedi.

hande erçel

Yapay zeka ile kiloku hale getirilen Hande Erçel'in kilolu hali gündem olmuştu. Bunun üzerine gazetecilerin konuyla ilgili sorularına güzel oyuncu, "Ya o kadar çok güldüm ki anlatamam, çok komikti, inanamadım kendime. Bu arada sizlerin aracılığınızla da söylemiş olayım yapay zeka çok ilerledi, benimle ilgisi olmayan durumları yapay zeka yoluyla bana yansıtabiliyorlar, sizlerden ricam bu konuda hassas olmanız" diyerek cevap verdi.

Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü tasarımcı hayatını kaybetti! Tarz giyinmeyi onun sayesinde öğrendiler! Modaya yön veren dünyaca ünlü... Haberi Görüntüle

'İSTENMEYEN GELİN' Mİ?

Magazin kulislerinde Hakan Sabancı ile bu yaz evleneceği konuşulan Hande Erçel'i müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın gelin olarak istemediği konuşulmuştu. Ünlü isim, konuyla ilgili, "Arkadaşlar olur mu öyle bir şey, lütfen. Teşekkür ediyorum.  "Dediğim gibi çok mutluyum, ben plansız seyahat ederdim onun sayesinde planlı olmayı öğrendim" dedi.

Duy Beni dizisi oyuncusu Rabia Soytürk aşkını ilan etti! Bakın sevgilisi meğer kimmiş! Duy Beni dizisi oyuncusu Rabia Soytürk aşkını ilan etti! Bakın... Haberi Görüntüle

"BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Gazetecilerin, "Cemiyet hayatına gelin gittiğinizde Yasemin Özilhan gibi oyunculuğu bırakacak mısınız?" sorusuna Erçel "Hayır bırakmayı düşünmüyorum" cevabını verdikten sonra kendisini bekleyen araçla oradan ayrıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Yaşam


Loading