Yandex Metrica

Aldatıldığı iddia edilmişti! Prenses Kate Middleton boşanıyor mu?

Aldatıldığı iddia edilmişti! Prenses Kate Middleton boşanıyor mu?

İngiltere Kraliyet Ailesi'nde ikinci Diana vakası yaşanıyor. Aldatıldığı iddia edilen Prenses Kate Middleton'un aldatılmayı kabul etmeyeceği ve Prens William'dan ayrılmak istediği iddia edildi.

Yaşam

18.03.2024, 10:38

İngiltere'nin gündeminde Prens William ve Prenses Kate Middleton yer alıyor. Ocak ayında karnından ameliyat olan Kate Middleton'ın basına poz vermemesi İngiltere'de yeni iddialara sebep oldu.

Prens William'ın 2019 yılından beri Kate Middleton'u aldattığı iddia edildi. Prenses Kate Middleton'un ise boşanmak istediği belirtildi.

Ünlü oyuncu ve sunucu Stephen Colbert, ''Kraliyet, Kate Middleton'un ortadan kaybolmasıyla sarsıldı'' ifadelerini kullanarak, ''Korkarım İngiltere Kraliyet Ailesi'yle ilgili bazı rahatsız edici haberlerim var. İnternet dedektifleri, Kate'in yokluğunun kocasıyla, yani gelecekteki İngiltere Kralı William'ın bir gizli ilişkisiyle ilgili olabileceğini tahmin ediyor'' dedi.

Sertap Erener'in son hali hayrete düşürdü! 100 yaşına kadar yaşamak için yaptıklarını açıkladı! Sertap Erener'in son hali hayrete düşürdü! 100 yaşına kadar yaşamak... Haberi Görüntüle

KRALİYET AİLESİ İDDİALARI DOĞRULAMADI

İddiaların kraliyet ailesi tarafından doğrulanmadığını belirten Colbert, ''Sanıyorum hepimiz iddiada adı geçen diğer kadının kim olduğunu biliyoruz. Benimle birlikte söyleyin, Sarah Rose Hanbury. 2019'dan bu yana William ile Rose arasında bir ilişki olduğuna dair söylentiler var. O zamanlar magazin haberlerine göre; Kate, güya eşiyle bu konuda yüzleştiğinde hiçbir şey olmadığını söyleyerek buna güldü. Karınız sizi aldatmakla suçladığında her zaman iyi bir yanıt verirsiniz.'' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Yaşam


Loading