Yandex Metrica
Reklam Görseli

Yarın bu iş bitiyor! İslam Memiş'ten altın yatırımcısını üzen haber: Yavaş yavaş kuyumcu kuyruğuna girin

2024'ün ilk aylarından itibaren yükselişe geçen altın fiyatları Şubat ayının son haftasında yeni zirvesine selam çaktı. 2178 TL'ye kadar yükselen gram altın fiyatlarına ilişkin açıklama yapan İslam Memiş, yatırımcıya rüzgar tersine dönecek uyarısını yaptı. Peki altın fiyatları düşüşe mi geçecek? 29 Şubat altın fiyatlarında son durum ne?

Ekonomi

15.03.2024, 06:57

Ortadoğu'da artan gerilimle birlikte altına olan talep, fiyat artışını da beraberinde getirdi. 2024'ün ocak ayı ile birlikte rengini yeşile çeviren altın fiyatları, şubat ayının son haftasıyla birlikte tarihi zirvesine ulaştı. 

İslam Memiş kırmızı çizgi o rakam diyerek duyurdu: Altın fiyatları o rakama düşerse dikkat İslam Memiş kırmızı çizgi o rakam diyerek duyurdu: Altın fiyatları... Haberi Görüntüle

HER ZİRVENİN BİR DÜŞÜŞÜ VAR

Rekor rakamlara yükselen altın fiyatlarına ilişkin yatırımcıyı şoke eden bir açıklama yapan İslam Memiş, altında yaşanacak olan sert düşüşe karşı uyarılarda bulundu. Her zirvenin bir çöküşü vardır diyen Memiş, altın fiyatlarında rüzgarın ters yönde eseceğini iddia etti. 

Türkiye ile ABD arasında kritik toplantı: Ekonomik konularda mutabakata varıldı Türkiye ile ABD arasında kritik toplantı: Ekonomik konularda mutabakata varıldı Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Altın fiyatlarına ilişkin açıklamalarda bulunan İslam Memiş, Haftanın son iki işlem günü olan perşembe ve cuma günlerinde satıcılı bir seyir yaşanabileceğini ifade ederek, Mevcut paritenin 45 dolarlık bir düşüş ile 2000 seviyesine gerileyebileceğini söyledi.

Türkiye gaz tedarikini çeşitlendiriyor: ExxonMobil ile 1,1 milyar dolarlık dev LNG anlaşması! Türkiye gaz tedarikini çeşitlendiriyor: ExxonMobil ile 1,1 milyar dolarlık dev... Haberi Görüntüle

DÜŞÜŞ YANILTICI OLABİLİR

Elinde altın bulunduran vatandaşlara tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, yılın geri kalanında ons ve gram altın fiyatlarında yükseliş beklentisinin devam ettiği söyledi. Ayıca, Memiş, kısa vadeli düşüşlere kanmayın, bu aldatıcı olur dedi.

Standard and Poor's (S&P) Türkiye kararı saat kaçta açıklanır? 3 Mayıs 2024 S&P kredi kararı borsa kapanmadan açıklanır mı? Standard and Poor's (S&P) Türkiye kararı saat kaçta açıklanır? 3... Haberi Görüntüle

SAATLER İÇİNDE RAKAMLAR DEĞİŞECEK

Sözlerine devam eden İslam Memiş, altın alacak kişilerin cuma gününe kadar tamamlaması gerektiğini belirterek, paniğe kapılarak satış yapanların varlıklarını yerine koyamayacağını aktardı. Altının düşüş aşamalarının gerçekleşmiş olsa dahi yükselişlerin saatler içerisinde yaşanabileceği bildirdi. 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading