Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'nin en ünlü ekonomistinden zengin olma tüyosu: Ne borsa ne altın! Ona yatırım yapan kazanır

Türkiye'nin en ünlü ekonomistinden zengin olma tüyosu: Ne borsa ne altın! Ona yatırım yapan kazanır

Türkiye'nin en ünlü ve en sevilen ekonomisti Mert Başaran, Borsa İstanbul ve altından daha çok kazandıran keşfedilmemiş yeni yatırım aracını açıkladı. Borsa ve altından daha çok kazandıran bu yatırım aracı, geçtiğimiz ay yüzde 23 getiri sağladı.  

Ekonomi

13.05.2024, 21:55

Türkiye'nin yakından takip ettiği ekonomist Mert Başaran, borsa ve altından daha çok kazandıran, yatırımcıların yüzünü gülderecek yeni yatırım aracını duyurdu.

Başaran, ''Son 1 ayda borsa %9 kazandırmış bir sürü insan hala zarardayken hisse fonlarında %23 getiri var.'' ifadelerini kullanarak sözlerine başladı. Binlerce yatırımcı ellerinde bulunan paraları değerlendirmek, birikimlerine katkıda bulunmak için yeni yatırım yöntemi aramaya devam ediyor.

Tasarruf Uzmanı Mert Başaran.

65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşı alanlar dikkat! Temmuzda rakamlar sil baştan değişiyor 65 yaş aylığı, evde bakım maaşı, engelli maaşı alanlar dikkat!... Haberi Görüntüle

ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRAN YATIRIM ARACI

Dolar, altın ve Bitcoin gibi yatırım seçeneklerinin haricinde farklı yerlere yatırım yapmak isteyenler, arayışlarına devam ederken ünlü ekonomist Mert Başaran'dan yeni yatırım tavsiyesi geldi. Doğru yer ve doğru zamanda yatırım yapan kişiler, paralarına para katacak.

Ünlü ekonomist Başaran, hisse senedi fonlarının Borsa İstanbul ve altından daha çok kazandırdığını vurguladı. Fonların aylık gelirinin yüzde 23 seviyelerine ulaştığını belirten Başaran, yatırımcıların fonlardan haberi olmadığına dikkat çekti.

Sigaraya bir zam daha! O grubun ürünleri pahalandı: Kent, Tekel 2000, Pal Mall, Viceroy kaç lira? Sigaraya bir zam daha! O grubun ürünleri pahalandı: Kent, Tekel... Haberi Görüntüle

HİSSE FONLARINA BİR GÖZ GEZDİRİN

Başaran, '' İstatistik diyor ki borsada yüzde 9 kazanan yok. Beni şu an dinleyenler hep zararda olduklarını söylüyor. Yüzde 9 kazanan borsada yüzde 23 kazandıran fon var. 1 milyonunuz varsa 1 milyon 230 bininiz olacak demek. Yani 230 bin kazanmak varken gidiyorsunuz yüzde1’de dolarda kalıyorsunuz. Yüzde 1’i bırakın yanlış hisse senedi alarak yüzde 7 zarardasınız. Türkiye halkının yüzde 95’i endeks bu kadar zirvede olmasına rağmen zararda. Niye çünkü hisse seçmeyi bilmiyoruz. Kumar hisselerin peşinden koşuyoruz. Yanlış yerde alıyoruz.” dedi.

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading