Yandex Metrica
Reklam Görseli

Ünlü yorumcudan İsmail Kartal için olay iddia: Fenerbahçe'de kalacağını düşünmüyorum

Ünlü yorumcudan İsmail Kartal için olay iddia: Fenerbahçe'de kalacağını düşünmüyorum

Galatasaray'ın Adana Demirspor'u 3-0 maçın ardından değerlendirmelerde bulunan eski milli futbolcu Tümer Metin, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Spor

08.05.2024, 13:51

Sezona 4 kupa paralosıyla yola çıkan ancak 3 hedeften istediği sonucu alamayan Fenerbahçe'de gözler Süper Lig şampiyonluğuna çevrildi ancak Sivasspor deplasmanında alınan beraberlik umutları iyice azalttı.

Yaptığı oyuncu değişiklikleriyle ve kadro tercihinden dolayı futbol kamuoyu tarafından yerden yere vurulan Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edidi.

İddianın sahibi bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen eski milli futbolcu Tümer Metin. Tümer Metin'in iddiasına göre Fenerbahçe şampiyon olsa da olmasa da İsmail Kartal görevine devam etmeyecek.

Matematiksel şampiyonluk! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri... | GALATASARAY'I BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE VE FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜR AVANTAJI (SPOR ANALİZ - TRHABER) Matematiksel şampiyonluk! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri... | GALATASARAY'I... Haberi Görüntüle

''İSMAİL KARTAL DEVAM ETMEYECEK''

Tümer Metin, Tivibu Spor ekranlarında Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın takımdaki geleceğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı. Tümer Metin'in açıklamaları şu şekilde;

Kıymetli bir 2.'lik yaşayabilir İsmail Hoca ve bu bir para edecek mi? Orasına bakacağız.Ben, İsmail Kartal'ın bu dakikadan sonra Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşasa bile sezon sonu devam edeceğini düşünmüyorum. Fenerbahçe yönetiminin devam edeceğini düşünmüyorum. Gerekçe olarak da şunu gösterebilirim; futbolcuyla olan bağın kopmuş olması, öyle hissediyorum ve kamuoyuyla oluşan iletişim eksikliği.

Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes nefese bitti Fırtına 45 dakikaya tam 4 gol sığdırdı: Trabzonspor-Gaziantep maçı nefes... Haberi Görüntüle

''FENERBAHÇE'Yİ TEHLİKE BEKLİYOR''

Bu bir, ikincisi yarın ne yapacak Fenerbahçe? Kampta maç izlendi. (Adana Demirspor-Galatasaray) Zaten Sivas'ta itikat sarsılmış durumda İsmail Kartal'a. Beşiktaş maçında Fenerbahçe'yi bir tehlike bekliyor.Oyuncu işi sahiplendiği dakika motivasyonu yukarı çıkarırsın. Motivasyonu yukarı çıkarmak tamamen bilgiyle doğru odaklıdır ve birçok parametrenin bir araya gelmesi lazım.

Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine ilk 11'de başlayacak Real Madrid Arda Güler'le şimdi tanışacak! Ancelotti duvarları yıktı, yine... Haberi Görüntüle

''GALATASARAY'IN İKİ MAÇTA DA PUAN KAYBETMESİ LAZIM''

Coşku, iştah, fizyoloji, psikoloji her şeyi bir araya koyacaksın ki o motivasyon denilen şey ortaya çıksın ve seni bir yere götürsün. Bir tarafı kırıldı geçen hafta paramparçasın oradan. Kalan sürede sana 2 maç lazım. Galatasaray'ın 2 maçta da puan kaybetmesi lazım.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading