Yandex Metrica

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli! 1,2 tonluk yardım Mısır'a ulaştı

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli! 1,2 tonluk yardım Mısır'a ulaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gazze halkı için ortez, protez ve atölye malzemelerinden oluşan 1,2 tonluk sağlık yardımının Mısır'a ulaştığını bildirdi.

Gündem

14.02.2024, 17:40

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 4 ay geride kaldı.

28 binden fazla masum Filistin vatandaşını katleden terör devleti, dünyanın ateşkes çağrılarına kulağını tıkarken Gazze'de büyük bir dram yaşanıyor.

Savaşın başladığı günden bu yana akan kanın dırması için yoğun çaba sarf eden Türkiye, Gazze halkını bu zorlu savaşta yalnız bıkramıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze halkı için ortez, protez ve atölye malzemelerinden oluşan 1,2 tonluk sağlık yardımın ilişkin paylaşımda bulundu.

3 ayrı organize suç örgütü çökertildi! MAHZEN-46 ile 112 şüpheli yakalandı 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi! MAHZEN-46 ile 112 şüpheli... Haberi Görüntüle

1,2 TONLUK SAĞLIK YARDIMLARI MISIR'A ULAŞTI

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Gazze halkı için gönderdiğimiz 1,2 ton ortez, protez ve atölye malzemesinden oluşan sağlık yardımı bugün Mısır'a ulaştı. Türkiye, 7 Ekim'den bu yana insanlığın sınav konusu olan Gazze dramının yol açtığı yaraları sarmaya devam edecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading