Yandex Metrica

Sitede Ara

Türk Kızılay dünyanın her yerine uzanıyor: 1000 aileye gıda yardımı yapıldı!

Türk Kızılay dünyanın her yerine uzanıyor: 1000 aileye gıda yardımı yapıldı!

Türk Kızılay, yurt genelinde yaptığı yardımların yanı sıra yurt dışına da yardım eli uzatmaya devam ediyor. Kızılay, ''Bu Ramazan Sensiz Olmaz'' kampanyasıyla Kırgızistan'da ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda kolisi dağıttı.

Gündem

09.04.2024, 07:28

Türk Kızılay, ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için yurt içi ve yurt dışında çalışamlarını sürdürüyor. Milyonların sofrasına taşımak için gönüllüleri ve uzman personelini seferber etti.

Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman? ALTNY katılım endeksine uygun mu? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz ne zaman? ALTNY katılım endeksine... Haberi Görüntüle

1000 AİLEYE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

Türk Kızılay Orta Asya Delegasyon Başkanı Habibe Kalyoncu, Kırgızistan Kızılay işbirliğinde 8 şehirde ihtiyaç sahibi 1000 aileye gıda yardımı yaptıklarını ve 250 kişilik iftar programı düzenlediklerini belirtti. 

Gerçekleştiren gıda kolisi dağıtımına, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık başkanlığında Türk Kızılay Balıkesir Şube Başkanı Mustafa Burak Kelemençe ve Genç Kızılay Siirt İl Başkanı Muhammed Osman Tatlav'ın da yer aldığı heyet üyeleri eşlik etti.

Sözleşmeli Öğretmen atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! Sözleşmeli Öğretmen atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! Haberi Görüntüle

KIRGIZİSTAN HALKINA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Kapı kapı dolaşıp gıda yardım kolilerini dağıtan heyet başkanı Tanık, 6 Şubat depremlerinde, mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzatan Kızgızistan halkına teşekkür ettiklerini belirttiler.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Gündem


Loading