Yandex Metrica

Türk golcü Can Uzun'dan Almanları yıkan milli takım tercihi

Türk golcü Can Uzun'dan Almanları yıkan milli takım tercihi

Almanya'da Nürnberg forması giyen ve Avrupa devlerini peşinden sürükleyen 18 yaşındaki Can Uzun, milli takım tercihini Türkiye’den yana kullandı.

Spor

02.03.2024, 20:39

Futbol hayatına Bundesliga 2'de Nürnberg'de devam eden ve attığı gollerle Avrupa devlerini peşine takan 18 yaşındaki Can Uzun'un milli takım tercihini hangi ülkeden yana kullanacağı merak ediliyordu.

Almanların teklifini elinin tersiyle iten Can Uzun, TFF'nin milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop'la geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirdi. Can Uzun yapılan görüşmenin ardından kararını verdi. Genç golcü, milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı.

Arda Turan'ın Fenerbahçe bombası! İşte Eyüpspor'un şok transferi Arda Turan'ın Fenerbahçe bombası! İşte Eyüpspor'un şok transferi Haberi Görüntüle

MONTELLA KADROAYA ÇAĞIRACAK

İtalyan teknik Direktör Vincenzo Montella, genç golcüyü Mart ayında Avusturya ve Macaristan'la oynanacak hazırlık karşılaşmalarının aday kadrosuna dahil etmeyi planlıyor.

Süper Lig'de kritik maçların VAR hakemleri açıkladı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe hakemleri... Süper Lig'de kritik maçların VAR hakemleri açıkladı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe... Haberi Görüntüle

BÜYÜK TRANSFER YAPACAK

2027 yılına kadar Nürnberg ile sözleşmesi bulunan 18 yaşındaki Can Uzun, bu sezon çıktığı 22 resmi maçta 14 gol atıp, 3 asistlik performans sergiledi. Avrupa devlerini peşine takan Can Uzun'un yeni sezonda büyük bir transfer yapacağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading