Yandex Metrica

Timur Cihantimur'un babası kim, ne iş yapıyor? Eylem Tok'un eşi Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli? Ailesi ne iş yapıyor? Babası mı yurt dışına kaçırdı?

Timur Cihantimur'un babası kim, ne iş yapıyor? Eylem Tok'un eşi Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli? Ailesi ne iş yapıyor? Babası mı yurt dışına kaçırdı?

İstanbul'da Oğuz Murat Acı, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti. Kazadan sonra 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un ailesi sosyal medyada merak konusu oldu. Peki Timur Cihantimur'un babası kim? Bülent Cihantimur ne iş yapıyor? Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli?  Bülent Cihantimur Eylem Tok ve Timur Cihantimur'u yurt dışına mı gönderdi?

Gündem

27.04.2024, 13:48

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde ATV gezintisine çıkan Oğuz Murat Acı ve beraberindeki 4 arkadaşına çarparak Mısır'a ailesi tarafından götürülen 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un ailesi araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran olayda Oğuz Murat Acı hayatını kaybetti.

Meydana gelen kaza sonrasında 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un ailesi araştırılmaya başlandı. Peki Timur Cihantimur'un babası kim, ne iş yapıyor? Eylem Tok'un eşi Bülent Cihantimur kaç yaşında, nereli?

Yazar Mahmut Çelik Türkiye gündemini değerlendirdi: Millî bürokrasi, asil kanda mevcuttur! Yazar Mahmut Çelik Türkiye gündemini değerlendirdi: Millî bürokrasi, asil kanda... Haberi Görüntüle

16 YAŞINDAKİ EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ TİMUR CİHANTİMUR'UN BABASI KİM?

16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un çarpması sonucunda Oğuz Murat Acı hayatını kaybetmişti. Timur Cihantimur'un annesi ile birlikte Mısır'a gittiğine dair görüntüler sosyal medya üzerinden paylaşılmıştı. Yaşanılan bu gelişmeler sonrasında Timur Cihantimur'un ailesi merak konusu oldu. Peki Timur Cihantimur'un babası kim?

Timur Cihantimur'un babası ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur olduğu belirlendi.

Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü? Fevzi Kardeseci kimdir? Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci neden öldü? Haberi Görüntüle

TİMUR CİHANTİMUR'UN BABASI BÜLENT CİHANTİMUR KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR?

İstanbul Sarıyer'de meydana gelen kaza sonucunda 4 kişi yaralanmış, 1 kişi ise hayatını kaybetmişti. 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un babasının ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur olduğu tespit edilmişti. Peki Bülent Cihantimur kimdir? Ne iş yapıyor? Bülent Cihantimur kaç yaşında?

DGS başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? DGS başvuru ücreti... Haberi Görüntüle

TİMUR CİHANTİMUR İLE BİRLİKTE MISIR'A GİDEN ANNESİ EYLEM TOK KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR?

Eylem Tok, İstanbul Sarıyer'de trafik kazasına karışan 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un annesidir. Eylem Tok, İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir. 

Eylem Tok şair ve yazarlık yapmaktadır. İlk romanı Mihr, 2013 yılında okurlarla buluşturduktan sonra 2014 yılında Allah'ın Piyonları adlı ikinci romanını yayımlamıştır.  

Numan Kurtulmuş'tan AK Parti'ye anayasa ziyareti: Yeni anayasa içeriği için tarih verdi Numan Kurtulmuş'tan AK Parti'ye anayasa ziyareti: Yeni anayasa içeriği için... Haberi Görüntüle

EYLEM TOK VE OĞLUNU BABASI MI YURT DIŞINA KAÇIRDI? BABA BÜLENT CİHANTİMUR'UN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Eylem Tok ve Oğlu'nun dün akşam saatlerinde Mısır'dan ABD'ye gittiği belirlenmişti. Oğuz Murat Aci'nin ailesinin avukatları açıklamalarda bulundu.

''Babası, diğer çocukların babalarını arıyor zaten bunların hepsi akrabalar. Diğer baba kendi oğlunun telefonunu aradığında telefonu bir görevli açıyor, ‘ben güvenlik görevlisiyim, bu telefon buraya, bana bırakıldı''

Habere Tepki Ver

0

0

2

6

3

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading