Yandex Metrica

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada

2000'li yıllarda MSN ve Facebook'ta aktif olarak kullanılan 'dürtme' özelliğinin İnstagram'da aktif edileceği öğrenildi. 

Teknoloji

21.04.2024, 18:03

MSN ve Facebook'ta bir zamanlar aktif olarak kullanılan Poke (Dürtme) özelliğinin yakın bir zamanda İnstagram'da aktif edileceği öğrenildi. 

Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Mesajlaşma uygulamasına çığır açan yeni özellik geliyor! Artık internetsiz kullanılabilecek! Haberi Görüntüle

YAKIN ZAMANDA AKTİF EDİLECEK

Uygulamalarda aktif edilecek olan uygulamaları önceden duyuran Alessandro Paluzzi, İnstagram'ın dürtme özelliğini uygulamada yakın zamanda aktif edeceğini duyurdu.

Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve Facebook'taydı şimdi o uygulamada Bir zamanların efsane özelliği 'dürtme' geri geliyor! Önce MSN ve... Haberi Görüntüle

DM YOLUYLA UYARI YOLLAYACAK

Yeni gelecek özelliğin ve dürtme butonunu ise kullanıcının adının sağ tarafında bulunan bir el işareti butonuna basarak uygulanacağı bilgisini açıkladı. 

Dürtmenin ise DM yoluyla uyarı gönderileceği ihtimali olduğunu ve ne kadar dürtme izni verilip verilmeyeceği bilinmiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Loading