Yandex Metrica

Whatsapp kullanıcılarına müjde! Mesajlaşma uygulamasına gelen yeni özellik yok artık dedirtti!

Whatsapp kullanıcılarına müjde! Mesajlaşma uygulamasına gelen yeni özellik yok artık dedirtti!

Türkiye'de ve dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma uygulaması Whatsapp 2.7 milyar kullanıcısı için yeni bir özelliğini daha duyurdu. Kullancılar artık HD görsel ve fotoğraf gönderebilecek.

Teknoloji

26.04.2024, 21:23

Tün dünyada en çok tercih edilen mesajlaşma uygulamaları arasında yerini alan Whatsapp'ın en büyük sorunları arasında kaliteli fotoğraf gönderememesi vardı. 

İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! İnstagram'dan müstehcen görüntülere önlem! Kullanıcıların güvenliği için yeni özelliğini duyurdu! Haberi Görüntüle

HD FOTOĞRAF GÖNDERME ÖZELLİĞİ GELİYOR

Kullanıcılar karşı tarafa göndereceği fotoğraflarda görüntü kalitesinin düşmesi ve pikselleşmesinden rahatsızlık duymaya başlamıştı. Ancak Whatsapp bu konuya el attı ve kullanıcıları için HD fotoğraf ve video gönderilmesi için yeni bir özellik sundu.

Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Dikkat, yeni casus yazılım! Aladdin herkesin telefonuna sızmış olabilir Haberi Görüntüle

ÖZELLİK YAKINDA KULLANIMA SUNULACAK

Kullanıcılar artık HD video ve fotoğraf göndermek için açtıkları ekranın sağ üst köşesinde bulunan 'HD' seçeneğine tıklayarak, yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını gönderebilecek.  Ayrıca Whatsapp bu özelliği kalıcı olarak sunacağını belirtirken Android 2.24.7.17 beta güncellemesiyle birlikte bu yeni özellik, kullanıma sunulacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Loading