Yandex Metrica

Dünyaca ünlü Türk markasından dev hamle! Arçelik artık Avrupa'daki faaliyetlerine yeni ismiyle devam edecek!

Dünyaca ünlü Türk markasından dev hamle! Arçelik artık Avrupa'daki faaliyetlerine yeni ismiyle devam edecek!

Türkiye'de Koç Holding bünyesinde 69 yıldır faaliyet gösteren ev aletleri ve beyaz eşya şirketi Arçelik artık Avurpa'da Beko ismiyle faaliyet göstereceklerini duyurdu.  

Teknoloji

29.04.2024, 14:00

Koç Holding bünyesinde 1955 yılından bu yana faaliyet göseren Koç Holding, şirketin büyük markaları arasında yer alan Arçelik hakkında önemli bir karar aldıklarını duyurdu.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) şirketin aldığı yeni karar hakkında önemli bir açıklamada bulundu. 

Açıklamada; ''Globalleşme stratejimiz kapsamında Arçelik A.Ş.'nin, Türkiye dahil tüm coğrafyalardaki kurumsal markası bundan sonra Beko olarak kullanılacak olup böylece, tüm dünyadaki çalışanlarımız ve operasyonlarımızın ortak bir kurumsal marka çatısı altında bir araya getirilmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda yurtdışı bağlı ortaklıklarımızın kurumsal unvanları da Beko kurumsal markasını içerecek şekilde değiştirilmektedir.'' dedi.

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin! Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DE FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEK

Türkiye pazarında Arçelik adı altında ürünlerin dağıtılacağını ifade eden şirket; ''Şirketimiz Türkiye'deki faaliyetlerini Arçelik Pazarlama A.Ş. üzerinden başta Arçelik olmak üzere yerel değer yaratan tüm markaları ile (Arçelik, Beko, Grundig, Altus, Leisure) sürdürmeye devam edecektir.'' dedi.

Şirketin aldığı bu karar sonrasında ise Beko'nun 57 ülkede toplamda 55 binden fazla çalışanı olduğu Türkiye dahil, İngiltere, Rusya, Romanya, İtalya, Polonya, Slovakya, Güney Afrika, Hindistan, Çin ve Tayvan gibi birçok ülkede 45'den fazla üretim tesisi bulunmakta.

Dünyanın önde gelen markaları arasında olan Beko bünyesinde, Grundig, Hotpoint, Aritson, Hitachi, Polar, Singer gibi markalarla da global faaliyetlerini yürütmekte. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Teknoloji


Loading