Yandex Metrica

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin!

Bir sen eksiktin! Artan İran- İsrail gerilimine Elon Musk'tan ilginç öneri: Roketleri birbirinize değil, yıldızlara gönderin!

Geçtiğimiz cumartesi gecesi İsrail'in İran'a misilleme füze saldırısı başlatmış, bölgesel bir karışıklık yaşanmasına yol açmıştı. Ancak SpaceX sahibi Elon Musk ise İsrail'in İran'a roket saldırısına sosyal medya hesabından cevap verdi.

Dünya

02.05.2024, 12:01

Geçtiğimiz günlerde İran ve İsrail arasındaki gerilim giderek tırmanmaya başladı. İran devlet televizyonunda yer alan habere göre, İshafan kentinde bulunan askeri hava üssü yakınlarında patlama sesleri geldiğini duyurmuş, İran'ın hava savunma füzelerinin devreye girdiği öğrenilmişti. 

Soykırımcı İsrail'den Gazze'yi ortadan bölen koridora operasyon Soykırımcı İsrail'den Gazze'yi ortadan bölen koridora operasyon Haberi Görüntüle

İRAN- İSRAİL GERİLİMİ ARTIYOR

İran kaynaklarına göre, İshafan'da yaşanan patlamalar sonrasında Şiraz, İsfahan ve Tahran'da tüm uçuşlarının askıya alındığı duyurulmuştu.

Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye hazırlanıyor Fransa'yı kovdular şimdi sıra ABD ordusunda: Pentagon askerlerini Nijer'den çekmeye... Haberi Görüntüle

ELON MUSK'TAN BARIŞÇIL ÇÖZÜM

Tüm dünyanın gündeminde olan ve Ortadoğu'da geniş yankı uyandıran gerilimin ardından Uzay ve roket çalışmaları yapan SpaceX, Neuralink, Tesla şirketlerinin CEO'su olan Elon Musk sosyal medya hesabı X hesabından açıklama yaptı. 

Uçağı vurmak için bir hafta pusuda beklediler: 308 kilometreden Tu-22 avı Uçağı vurmak için bir hafta pusuda beklediler: 308 kilometreden Tu-22... Haberi Görüntüle

''BİRBİRİNİZE DEĞİL, YILDIZLARA''

Ünlü CEO Elon Musk İran- İstail gerilimine ilişkin yaprığı açıklamada, ''Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Loading