Yandex Metrica

Sitede Ara

TC'sinin sonu 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın: Bunu yaparsanız 77000 TL hesabınıza hemen yatacak!

TC'sinin sonu 0-2-4-6-8 olanlar dikkat! Bu fırsatı sakın kaçırmayın: Bunu yaparsanız 77000 TL hesabınıza hemen yatacak!

Finansal destek çözümleriyle müşterisinin yanında olan Denizbank, başvuru yapacak olanlara daha hızlı ve kolay bir fırsat sunuyor. Özellikle TC'sinin sonu  0-2-4-6-8 olanlar bu fırsatla birlikte hayallerini gerçekleştirmeye artık çok yakın. İşte detaylar...

Ekonomi

14.04.2024, 04:04

Denizbank'ın müşterilerine sunduğu kredi imkanıyla hayallerinize bir adım daha yakınsınız. Banka üzerinden başvurunuzu yaptıktan hemen sonra sonucunu öğrenebilirsiniz.

Bu krediyle birlikte size sunulan 3 aylık erteleme imkanıyla ödemelerinize zaman tanıyabilirsiniz. Bu kapsamda maddi planlarınızı kolaylıkla yapabilir ve ödemelerinizi kendinize göre şekillendirebilirsiniz.

Denizbank'ın sunmuş olduğu kredi fırsatından yararlanmak isteyenler, cep telefonundan Denizbank SMS ile işlem yaparak başvurusunu oluşturabilir. KREDİM TC KİMLİK DOĞUM TARİHİ yazarak bu mesajı 3280 numarasına göndermeniz yeterli olacaktır.

Taksiye zam! O tarihten itibaren geçerli olacak Taksiye zam! O tarihten itibaren geçerli olacak Haberi Görüntüle

ACİL NAKİT AVANS

Bankanın sunmuş olduğu kredi imkanıyla ödemeleri 3 ay ertelemeli olarak kolaylıkla başvurabilir ve size özel sunulacak 77.000 TL acil nakit avans ile planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Ekonomi


Loading