Yandex Metrica

Survivor'da yine bir kaos daha! Yunus Emre herkesi çıldırttı! Aleyna çileden çıktı: Bukalemun bile bu kadar hızlı renk değiştirmiyor!

Survivor'da yine bir kaos daha! Yunus Emre herkesi çıldırttı! Aleyna çileden çıktı: Bukalemun bile bu kadar hızlı renk değiştirmiyor!

Survivor All Star 2024 heyecanı devam ediyor. Yunus Emre Özden, Aleyna, Nagihan ve Nefise arasında tartışma yaşandı. Dokunulmazlık oyununda ise ikinci eleme adayı elli olurken, Aleyna ve Yunus Emre arasında kim önce gidecek kavgası yaşandı. Nefise'de tartışma sonrası söylediği sözleriyle herkesi şok etti. 

Yaşam

12.05.2024, 07:00

Survivor All Star 2024 tüm hızıya devam ederken yarışmacıların anlaşmazlıkları da devam ediyor. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star'da bir kez daha sular durulmuyor.

Yunus Emre ile Aleyna arasında çıkan ilişki dedikodularına aileler de girmiş, izleyicilerin dikkatini de çekerek gözler ikilinin üzerine kaymıştı. 

İngiliz Kraliyet ailesi temelinden sarsıldı! Kardeş kavgası başladı! Prens Harry ve Prens William arasındaki küslüğün nedeni öğrenildi! İngiliz Kraliyet ailesi temelinden sarsıldı! Kardeş kavgası başladı! Prens Harry... Haberi Görüntüle

ARKADAŞLIKLARI BİTTİ

Dokunulmazlık oyunu sonrası ise ada konseyi toplandı ve Yunus Emre, arkadaşları aracılığıyla Aleyna'nın gerçek yüzünü öğrendiğini belirterek tavır koyduğunu açıkladı. 

Eurovision'a Eurovision'a "Filistin" damgası! Dünya İsveçli şarkıcıyı konuşuyor Haberi Görüntüle

'BAZI İNSANLAR MİDEMİ BULANIDRIYOR'

Yunus Emre Aleyna'nın adadan elenip gitmesini istediğini açıkladı. Yunus Emre bazı insanların kendisinin midesini bulandırdığını belirterek, "Aleyna'nın ailesine, kardeşine saygım var. Evet, Aleyna'nın gitmesini istemiş olabilirim ama neden istedim acaba... Bir erkek grubumuz vardı bizim, onların uyarmasıyla, onların bazı şeyleri bana anlatmasıyla ve benim bazı şeyleri görmemle beraber ufak bir mide bulantısı geçirdim. Bakıyorum benim midemi bulandıran insanlar, benim midemi bulandıran konuyla fazla muhattaplar. Çıkar birliği ne de olsa, insanlar sever çıkarlarına tutunmayı. İnsan gibi gelmedim bu hayata, insan gibi de yaşamıyorum. Hiçbir şey de umrumda değil. Dümdüz yoluma bakıyorum yürüyorum. Yol nerde biterse bitsin alnım ak, başım dik. Açıklayamayacağım hiçbir şey yoktur bu hayatta." dedi.

Melek Mosso 'Ben uzun seviyorum' dedi, noktayı koydu! Melek Mosso 'Ben uzun seviyorum' dedi, noktayı koydu! Haberi Görüntüle

'BERİA SENİ HAVAALANINDA BEKLİYOR'

Aleyna ise Yunus Emre ile arasının aniden bozulmasına şaşırdığını, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in Aleyna'yı havaalanında beklediğini belirtmesinden rahatsız olduğunu belirtti. 

Aleyna Kalaycıoğlı: Bazen de anlayamıyorum. Hangi ara bu kadar cepheler değişti, hangi ara bu kadar düşman kesilebildik bunu da anlamış değilim. Aramızda herhangi bir kötü durum yokken nasıl düelloda benim arkamdan destelenmeyin gitsin demesi, ona cephe almam için benim için yeterli bir sebep. Söyleyecek hiçbir lafım yok ona. Kendisi de düellolarımda eşinin beni havaalanında beklediğini sürekli söylüyordu. Bu gidişle kendisini eşi havaalanında bekleyecek. Ben buradan gitmeden Yunus Emre gidecek. Şu an hiçbir şeyi istemediğim kadar bunu istiyorum. Yunus Emre elendikten sonra ben elenmek istiyorum.

İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı! Ölümüne ilişkin detaylar gün yüzüne çıktı! İşte Benim Stilim ile ünlenmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı!... Haberi Görüntüle

'BUKALEMUN BU KADAR HIZLI RENK DEĞİŞTİRMİYOR'

İkilinin arasında yaşananlara ve takımdaki tartışmaya anlam veremeyen Nefise ise, "Bukalemun bile bu kadar hızlı renk değiştirmiyor. İlk defa böyle bir insanla bir karşı karşıya geldim. O yüzden şaşkınlıklar içerisindeyim. Buna katlanabilecek bir insan da ben tanımıyorum. Mavi takımda da maksimum ona 2 hafta veriyorum " dedi.

Yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Selen Görgüzel'in kalça dansı olay oldu: Hamdi Alkan'ın verilmiş sadakası varmış Yüzüne sünnet derisi enjekte ettirmişti! Selen Görgüzel'in kalça dansı olay... Haberi Görüntüle

ALEYNA'DAN YUNUS EMRE'YE AĞIR SÖZLER

Aleyna, Yunus Emre'nin kendisini ön plana çıkartmak istediğini ancak konuşulması gereken biri olmadığını belirterek, "Yunus Emre'yi konuşmaya gerçekten gerek yok artık. Kendini konuşturmak istiyor. Önemli birisiymiş gibi konuşulmak istiyor. Bunu başarıyor ama şu ana kadar sorun yaşamadığı hiçbir yarışmacı kalmadı" dedi.

'Bu da gelir bu da geçer Gazze' dedi! Cem Adrian o türküde gözyaşlarına boğuldu! 'Bu da gelir bu da geçer Gazze' dedi! Cem Adrian... Haberi Görüntüle

İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyununu ise 12-7 kırmızı takım kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası düzenlenen ada konseyi sonrasında ise ikinci eleme adayı Batuhan Karacakaya oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading