Yandex Metrica

Survivor Yunus Emre arsızlığa doymadı! Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı: Senin iflah olma şansını sıfır...

Survivor Yunus Emre arsızlığa doymadı! Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı: Senin iflah olma şansını sıfır...

Survivor All Star 2024'te mücadele son hız devam ederken, ada konseyinde Acun Ilıcalı yine çileden çıktı. Kırmızı takımda yarışan Yunus Emre'ye demediğini bırakmayan acun Ilıcalı; 'iflah olma şansın sıfır, düzelme şansın sıfır! Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi?' diyerek tepki gösterdi. Yunus Emre'nin ise yaşanan olay sonrası diskalfiye olup olmayacağı konuşulmaya başlandı.

Yaşam

28.04.2024, 09:46

Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri 4 aydan beri süren ve TV8 ekranlarında yerini alan Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor.

Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla hazırlanan Survivor All Star'da kırmızı ve mavi takımdan yarışmacılar kıyasıya mücadele ediyor. 

Survivor'un bugün yayınlanacak yeni bölüm fragmanında ise büyük bir olay patlak verdi.

Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme gelen Hasan Can Kaya'dan zeytin dalı! Cem Yılmaz ile buzları eritti mi? 'Veteran komedyen' açıklamsıyla gündeme... Haberi Görüntüle

YUNUS EMRE VE ACUN ARASINDA GERİLİM

Acun Ilıcalı'nın ada konseyini toplaması sonrasında Yunus Emre ile arasında gergin dakikalar yaşandı. 

Seda ve Yunus Emre arasında ufak bir tartışma çıktı ve o tartışma sonrasında Yunus Emre kendine hakim olamadı ve sinirden gülmeye başladı. Sonrasında ise yunus Emre, 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim ya. Ben çıksam mı?' dedi. 

Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Davet listesine Kraliçe'yi de ekleyen şarkıcı detayları paylaştı! Ünlü şarkıcı Karsu evleniyor! Davet listesine Kraliçe'yi de ekleyen şarkıcı... Haberi Görüntüle

'SENİN İFLAH OLMA ŞANSIN SIFIR'

Acun Ilıcalı ise Yunus Emre'nin tavırları nedeniyle kendini tutamayarak; 'Sen bir dinlesene beni. Nerede zannediyorsun kendini? 50 kere ceza yemişsin susamıyor musun hala? Sen ne diyorsun söylesene. Bak ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, düzelme şansın sıfır! Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi?' diyerek kızdı.

Acun Ilıcalı ve Yunus Emre arasında yaşanan gerginlik sonrasında Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağı ise Survivor izleyicisi tarafından merak edilmeye başlandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Yaşam


Loading