Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor Mustafa Kemal elendi mi, neden veda etti? Survivor kırmızı takım ve mavi takım kim adaya veda etti? 2024 53. bölümde finale neler oldu?

Survivor Mustafa Kemal elendi mi, neden veda etti? Survivor kırmızı takım ve mavi takım kim adaya veda etti? 2024  53. bölümde finale neler oldu?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2024'te eleme potasına çıkan dört kişi belli olmuştu. Mustafa Kemal, Hakan, Batuhan ve Yaman Survivor Türkiye 2024 yarışmasından adaya veda etmemek için kıran kırana mücadele etti. Survivor'da yayınlanan bölümde Survivor All Star 2024 yarışmasına kırmızı takımdan bir isim veda etti. Survivor izleycileri ve hayranları Survivor'dan elenen ismi araştırmaya ve merak etmeye başladı. Peki Survivor Mustafa Kemal elendi mi, neden veda etti? Survivor kırmızı takımdan kim adaya veda etti? 2024 Finale kim kaldı?

Gündem

14.05.2024, 23:30

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 53. bölüm ile hayranları ve sevenleri ile buluştu.  Mustafa Kemal, Hakan, Batuhan ve Yaman Survivor Türkiye 2024 yarışmasından adaya veda etmemek için kıran kırana mücadele gerçekleştirdi. Survivor izleyicileri ve sevenleri, ''Kırmızı mı, mavi takım mı adaya veda etti?'' sorusuna yanıt araştırmaya başladı.  Survivor Türkiye'nin 53. bölümünde Mustafa Kemal mi? Hakan mı? Batuhan mı? Yaman mı adaya veda etti?

Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı ne kadar? 19 Mayıs 2024 Pazar derbi bileti kaç para? Galatasaray-Fenerbahçe maçı bilet fiyatı ne kadar? 19 Mayıs 2024 Pazar... Haberi Görüntüle

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor All Star 2024'te bu gece ödül oyunu ve eleme için heyecan yaşandı. Zorlu parkurlarda birbirlerine üstünlük kurmaya çalışan yarışmacılar ve takımlar ödülün sahibi olmak ve elenen isim olmamak için kıyasıya mücadele etti.  Ödül oyununu kazanan takım ise kırmızı takım oldu.

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi açıklaması: 'İyi haberler almayı umuyorum' Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Reisi açıklaması: 'İyi haberler almayı umuyorum' Haberi Görüntüle

ELEME OYUNUNDA FİNALE KİM KALDI? MUSTAFA KEMAL İLE HAKAN YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

Önce Yaman ile Mustafa Kemal eşleşti ve ikili arasındaki mücadelede galip gelen isim Yaman isim oldu. Böylece Yaman, adını gitme adayları arasından sildirmiş oldu. Bir diğer eşleşmede ise Hakan ile Batuhan karşı karşıya geldi. Bu kapışmada galip gelen isim Batuhan oldu ve o da Yaman gibi adını gitme adaylığından sildirdi. Finalde kaybeden iki yarışmacı; Mustafa Kemal ve Hakan karşı karşıya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico’ya geçmiş olsun mesajı: Şiddetle kınıyorum Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Slovakya Başbakanı Fico’ya geçmiş olsun mesajı: Şiddetle kınıyorum Haberi Görüntüle

SURVIVOR KIRMIZI TAKIM YARIŞMACISI MUSTAFA KEMAL ELENDİ Mİ? YARIŞI KİME KAYBETTİ?

Survivor'da mavi takımdan eleme potasına çıkan üçüncü isim Batuhan olmuştu. Mustafa Kemal, Batuhan ve Hakan Hatipoğlu isimlerinden birisi Survivor ada konseyinde oylama yapıldıktan sonra Survivor adasına veda edecekti. Survivor'dan elenen isim belli oldu.

Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi? Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi? Haberi Görüntüle

SURVIVOR TÜRKİYE'DEN MUSTAFA KEMAL ELENDİ Mİ? YARIŞMAYI KAZANAMADI MI?

Mustafa Kemal, Survivor All Star 2024 Türkiye'den adaya veda eden isim oldu. Kırmızı takım oyuncusu Mustafa Kemal, Survivor kadrosunda artık yer almayacak. Mustafa Kemal şu ifadeler ile adaya veda etti;

Gözyaşları içinde veda konuşması yapan Mustafa Kemal Kurt şu ifadeleri kullandı: "Valla ne diyim Murat bilmiyorum. Diyecek çok şey var ama çok da konuşursam karıştırıyorum. Elimizden geleni yaptık. Tabii her veda hüzünlüdür. Yani duygularım karışık. 2018'deki Mustafa Kemal olarak gelmedim buraya. Tabii karakterim, duruşum değişmedi neysem oyumdur. İnşallah değişmemiştir. Değişen eşim var, 10 aylık bir kızım var. Onu hep çok özlüyordum. Belki de bu durumu yönetemedim biraz. Kafam hep ordaydı. Evlat çünkü, çok başka bir şeymiş. Bundan önce sevdiği şeyleri yapmak için her şeyi göze alan bir Mustafa Kemal vardı. Ama evladım olduktan sonra sevdiğim her şey bir kenara kaldı bütün dünyam o oldu. Kafam da hep ondaydı. Ben böyle üzülmem diyordum ama vedalar zor. Allah herkesten razı olsun. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Barakanın adına eşimin ve kızımın adını verdim; Esra ve Kayra. Atakan kardeşim sen çok delikanlı bir adamsın, baraka sana emanet."

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading