Yandex Metrica

Sitede Ara

Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi?

Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi?

Survivor All Star'da bir eleme gecesi daha tamamlandı. Haftanın eleme adayları arasında yoğun bir rekabet yaşandı ve gün sonunda Survivor'a veda eden yarışmacı belirlendi. Peki, Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi?

Gündem

09.05.2024, 15:21

8 Mayıs tarihli Survivor All Star bölümünde yoğun bir rekabet yaşandı. Eleme potasında bulunan Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan, eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Bu rekabetin sonunda ise potada yer alan isimlerden biri adaya veda etti.

Heyecan dolu geçen eleme gecesinde, bir yarışmacı Survivor şampiyonluğuna ve hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Elenen yarışmacının ardından diğer yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Peki, Survivor'da elenen kim oldu, Furkan mı, Yunus Emre mi?

Memurlar artık mesaiye kalmayacak mı? Memurlara fazla mesai ücreti kalktı mı? Memurlar artık mesaiye kalmayacak mı? Memurlara fazla mesai ücreti kalktı... Haberi Görüntüle

SURVİVOR'DA ELENEN KİM OLDU, FURKAN MI, YUNUS EMRE Mİ?

Survivor'da eleme düellosu finali, Yunus Emre ve Furkan arasında gerçekleşti. Final düellosunun galibi Yunus Emre oldu.

Yunus Emre, Furkan'ı 5-1'lik skorla mağlup ederek adada kalmayı başardı. Eleme düellosunu kaybeden Furkan ise bu hafta elenen yarışmacı olarak adadan ayrıldı.

Türkiye'nin yükü onların sırtında: TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 yük vagonu Türkiye'nin yükü onların sırtında: TÜRASAŞ'tan TCDD'ye 27 yük vagonu Haberi Görüntüle

"TERİMİN SON DAMLASINA KADAR MÜCADELE ETTİM"

Furkan düello oyununu kaybettikten sonra yaptığı açıklamada elinden geleninin en iyisi yaptını belirterek; "Şu an tüy gibi hafif hissediyorum. Açıkçası babam, dayım, kız arkadaşım bana kızacaklar. Neden daha fazla mücadele etmedin diye kızacaklar belki de. Ama emin olsunlar gerçekten terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Burası çok yorucu. Çıkacak arkadaşlara da şimdiden söyleyeyim. Normal oynadığımız oyunlara da benzemiyor, atmosfer çok farklı. Hakkım geçtiyse birine yani benden taraf helal olsun. Sizleri çok seviyorum. Hatam olduysa yine kusura bakmayın." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading