Yandex Metrica

Süper Lig yayın ihalesi neden iptal edildi? Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig yayın ihalesi neden iptal edildi? Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Süper Lig maçlarının yayıncı kuruluşunun belirlenmesi için yapılan yayın ihalesinin iptal edildiği açıklandı. Peki Süper Lig yayın ihalesi neden iptal edildi? Süper Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Spor

30.03.2024, 20:55

Süper Lig'de yeni dönem yayıncının hangi kuruluş olacağının belirlenmesi için başlatılan süreçte yeni bir gelişme yaşandı. Yayıncı kuruluş ihalesinin iptal edildiği bildirildi. Konuya ilişkin açıklama TFF'den gelecek.

Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! Salih Özcan transferinde son durum Beşiktaş'tan Almanya çıkarması! Salih Özcan transferinde son durum Haberi Görüntüle

SÜPER LİG YAYINCI KURULUŞ İHALESİ NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesi iptali konusunda beklenen açıklamayı yaptı. Açıklamada "Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulduğu gerekçesiyle aldığı ihalenin iptaline yönelik tavsiye kararı, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve bu doğrultuda Yayın İhalesi iptal edilmiştir" denildi. 

SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu SON DAKİKA: Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü... Haberi Görüntüle

SÜPER LİG YAYINCI KURULUŞ İHALESİNDE KİMLER VAR?

Süper Lig’in 2024-2025 sezonunda beIN Medya Group ile sözleşme süresi tamamlanıyor ve yeni bir ihale yapılıyor. 

Yayın ihalesi için dört firmanın ihale şartnamesi aldığı biliniyor. Saran Group, beIn Media Group, TRT ve Kulüpler Birliği Vakfı  ihale şartnamesini alan şirket ve kurumlardır. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading