Yandex Metrica

Zlatan Ibrahimovic'in emekli olmak için tek şartı var! 40 yaşında hala en çok kazananlar arasında...

Zlatan Ibrahimovic'in emekli olmak için tek şartı var! 40 yaşında hala en çok kazananlar arasında...

Zlatan Ibrahimovic hiç kuşkusuz dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından kabul ediliyor. İlerleyen yaşına rağmen futbolda zirveden düşmüyor. La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Bosna Hersek asıllı İsveçli golcü, Milan ile ligi veya kupayı kazanması durumunda sezon sonunda futbolu bırakacak.

Spor

04.04.2024, 20:54

Fantastik oyunu ve kıvrak ayaklarıyla büyüleyen Zlatan Ibrahimovic, ilerleyen yaşına rağmen İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da futbol oynamaya devam ediyor. 40 yaşının ortalarına gelen İsveçli golcünün futbolu ne zaman bırakacağı merak konusu olurken, İtalyan medyasından flaş bir iddia geldi.

Galatasaray'da taraftarı şok eden Erden Timur iddiası! Göreve devam etmeyecek mi? Galatasaray'da taraftarı şok eden Erden Timur iddiası! Göreve devam etmeyecek... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Bu sezon İtalya'da şampiyonluğa yürüyen Milan, 67 puanla ligde lider konumda yer alıyor.

Milan'ın son yıllardaki yükselişinde büyük katkısı bulunan Zlatan Ibrahimovic, bu sezon çoğunlukla yedek kalsa da 23 maça çıkmayı başardı.

Çıktığı 23 maçta 8 gol ve 2 asist yapan Zlatan, futbolu bırakacağı tarihe karar verdi.

Fenerbahçeli yıldız durmak istemedi! İsmail Yüksek, bu akşam gidiyor Fenerbahçeli yıldız durmak istemedi! İsmail Yüksek, bu akşam gidiyor Haberi Görüntüle

BU OLUESA SEZON SONUNDA BIRAKIYOR

İtalya medyasından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; İsveçli golcü, Milan ile ligi veya kupayı kazanması durumunda sezon sonunda futbolu bırakacak.

Haberde, Ibrahimovic'in bu karara yönelmesinde İsveç'in Dünya Kupası'na katılamayacak olmasının önemli bir etken olduğu belirtildi.

İtalyan medyasının haberinde yıldız golcünün futbolu bırakması durumunda yüksek ihtimalle kulüpte görev alacağı ve teknik direktör Stefano Pioli'nin de ekibinde yer alabileceği aktarıldı.

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

İTALYA'NIN EN ÇOK KAZANANLARINDAN...

Zlatan Ibrahimovic, ilerleyen yaşına rağmen Milan'ın en çok kazanan oyuncularından birisi olmaya devam ediyor.

Ibrahimovic, İtalyan deviyle olan mevcut kontratında yıllık 7 milyon Euro kazanıyor.

Kariyeri boyunca birden fazla büyük kulüpte forma giyen Zlatan Ibrahimovic, Barcelona, Inter, Manchester United, Juventus ve PSG gibi takımlarda oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading