Yandex Metrica

Ve Unayi Emery imzayı attı!

Ve Unayi Emery imzayı attı!

İspanyol teknik direktör Unai Emery, Aston Villa ile yeni bir 3 yıllık sözleşme imzaladı. Premier Lig ekibi, Emery'nin liderliğindeki yükselişi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki başarısını ön plana çıkarrtıyor.

Spor

27.04.2024, 14:27

Aston Villa, İspanyol teknik direktör Unai Emery'nin sözleşmesini 2027 yılına kadar uzattığını duyurdu. Emery, kulübün Premier Lig'deki geleceği için 3 yıllık bir taahhüt verdi.

Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Taraftarlar isyan etmişti.... Acun Ilıcalı'nın ilk transferi Fenerbahçe'den! Taraftarlar isyan etmişti.... Haberi Görüntüle

YÜKSELİŞİN MİMARI

Aston Villa'nın açıklamasına göre, Unai Emery'nin liderliğinde 2022-23 sezonunda 17. sıradan 7. sıraya yükselen takım, Emery'nin etkili çalışmaları sayesinde önemli bir çıkış yakaladı.

Beşiktaş'ta hedef önce kupa sonra Avrupa! Beşiktaş'ta hedef önce kupa sonra Avrupa! Haberi Görüntüle

BAŞARI DOLU SEZON

Bu sezon Premier Lig'de 34 maç sonunda topladığı 66 puanla 4. sırada yer alan Aston Villa, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de dikkat çekiyor. Lille'i çeyrek finalde eleyip son 4'e kalmayı başaran Villa, yarı finalde Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos ile mücadele edecek.

Livakovic'i değiştiren şey ne? Livakovic'i değiştiren şey ne? Haberi Görüntüle

GELECEK PLANLARI

Unai Emery, Aston Villa'nın geleceği için önemli bir rol üstlenmeye hazır olduğunu belirtti. Kulübün uzun vadeli başarıları için çalışmaya devam edeceklerini ve taraftarlara gurur verici bir futbol sunacaklarını vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading