Yandex Metrica

Sitede Ara

Türkiye'nin zaferine değinen Alman basını: 9 şiddetinde drama

Türkiye'nin zaferine değinen Alman basını: 9 şiddetinde drama

Son dakika haberleri... A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, Letonya galibiyeti sonrası ülkesi Almanya'da ses getirdi. Bild ve Kicker olmak üzere Alman basını Stefan Kuntz'un zaferine kayıtsız kalmadı.

Spor

23.01.2024, 18:06

Türkiye-Letonya maçı Avrupa'da gündem oldu.

A Milli Takım ile ilk galibiyetini kazanan Stefan Kuntz'a geniş yer veren Alman basını, çiçeği burnunda teknik direktörün son saniye golüyle Dünya Kupası umutlarını sürdürdüğünü belirtti.

TFF'den Trabzonspor - Gaziantep maçı için yabancı VAR kararı TFF'den Trabzonspor - Gaziantep maçı için yabancı VAR kararı Haberi Görüntüle

KİCKER: 9 ŞİDDETİNDE DRAMA

Almanya'nın tanınan dergilerinden olan Kicker, Türkiye'nin son saniyede gelen zaferi için, "9 şiddetinde bir drama. Burak Yılmaz, Kuntz'un ilk kez sevinmesine izin verdi" başlığını kullanırken, "Son derece dramatik bir maçta Türkiye, teknik direktör Stefan Kuntz'un yönetiminde ilk defa kazandı ve böylece Dünya Kupası'na katılma şansını korudu" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Fenerbahçe sezon sonunda 9 futbolcuyla yollarını ayıracak! İşte o isimler Haberi Görüntüle

ARD: BURAK KURTARDI

ARD'nin spor sitesi olarak yayın yapan Sportschau, A Milli Takım'ın zaferi için, "99. dakikada gol. Kuntz, Türkiye ile ilk galibiyetini aldı. Burak Yılmaz sayesinde teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki Türkiye'nin Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na katılma umudunu sürdürdüğü vurgulandı.

'Joker'den sonra 'Türk Valverde'! Barış'a lakap yetiştirilemiyor 'Joker'den sonra 'Türk Valverde'! Barış'a lakap yetiştirilemiyor Haberi Görüntüle

DER SPİEGEL: KUNTZ AĞLADI

Der Spiegel, Stefan Kuntz'un, uzatma dakikalarının son saniyesinde gelen galibiyet golünden sonra gözyaşlarına hakim olamadığını yazdı. 

Son dakika... Derbide kazanan Fenerbahçe oldu: Sarı lacivertlilerden çok önemli 3 puan Son dakika... Derbide kazanan Fenerbahçe oldu: Sarı lacivertlilerden çok önemli... Haberi Görüntüle

BİLD: TÜRKİYE ÇILGINLIĞI

Bild gazetesi, "Türkiye çılgınlığı. Son dakika penaltısı Kuntz'u kurtardı" başlığını attı. Gazete, Türkiye'nin Letonya'ya karşı Dünya Kupası elemelerinde inanılmaz bir son dakika golüyle elde ettiği zaferi kutladığı, uzatma dakikalarındaki penaltıyla kazanılan maç sayesinde Dünya Kupası şansının devam ettiğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading