Yandex Metrica

Trabzonspor'dan ses getiren transfer! Fatih Terim'in prensi bordo-mavili formayı giyecek

Trabzonspor'dan ses getiren transfer! Fatih Terim'in prensi bordo-mavili formayı giyecek

Son dakika haberleri... Süper Lig'i şampiyon tamamlamasına kesin gözüyle bakılan Trabzonspor, gelecek sezon için harekete geçti. Karadeniz ekibinin Galatasaraylı golcüyle prensipte anlaştığı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:49

Abdullah Avcı önderliğinde 2021-2022 Süper Lig sezonuna damga vuran Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürdü. 

Ara transfer döneminde Enis Destan, Taha Altıkardeş, Kerem Şen ve Batuhan Kör gibi geleek vaat eden isimleri kadrosuna katan Bordo-mavililer, Galatasaray'da kiralık forma giyen Halil Dervişoğlu için devreye girdi. 

Fatih Terim'in görevden ayrılmasıyla yedek kulübesine çekilen Halil, takım içindeki karmaşıklıktan sonra devam etmek istemiyor.

İngiltere Premier Lig ekibi Brentford'dan kiralanan 23 yaşındaki santrforun memleketinin takımı Trabzonspor'a sıcak baktığı öğrenildi.

Sözleşmesi 2024 yılına kadar devam eden milli oyuncunun bonservisiyle birlikte Karadeniz ekibine imza atacağı konuşuluyor.

2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? 2024 Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Haberi Görüntüle

FATİH TERİM'İN PRENSİYDİ

Geçen sezon devre arası kiralık olarak kadroya katılan Halil Dervişoğlu, kısa sürede gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükseldi.

Fatih Terim ile iyi anlaşan genç oyuncu, tüm kulvarlarda çıktığı 36 resmi maçta 7 gol atıp, 3 asist yaptı.

Bu sezon büyük beklentilerle 1 milyon Euro karşılığında kiralanan Halil, Fatih Terim'in oyun sisteminde büyük pay sahibi olmuştu.

Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Flaş transfer! Yusuf Yazıcı adım adım dünya devine... Haberi Görüntüle

TORRENT GELDİ GÖZDEN DÜŞTÜ

Terim'in Burak Elmas ile yaşadığı gerginlik sonrası kulüpten ayrılması genç yıldızı da etkiledi.

Domenec Torrent'in göreve gelmesiyle aldığı süre azalan Halil, son 3 maçta sadece 65 dakika sahada kaldı. 

Son dakika... Bir altın madalya da Busenaz Sürmeneli'den Son dakika... Bir altın madalya da Busenaz Sürmeneli'den Haberi Görüntüle

HALİL DERVİŞOĞLU'NUN AİLESİ TRABZONLU

Hollanda'da yetişen Halil Dervişoğlu, Trabzonlu bir ailenin çocuğu olarak 8 Aralık 1999'da Rotterdam'da dünyaya geldi. 

Memleketinden uzak kalan milli oyuncunun Trabzonspor'a imza atması durumunda babası Muzaffer Dervişoğlu'nundan mutlu olacağı belirtildi.

Çocukluk yıllarından fotoğrafları olan Halil'in sosyal medyada paylaşılan Bordo-mavili eşofmanlı fotoğrafları dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading