Yandex Metrica

Süper Lig'in yıkılmaz kalesi! Galatasaray oynadığı maçların yüzde 50'sinden fazlasında gol bile yemedi

Süper Lig'in yıkılmaz kalesi! Galatasaray oynadığı maçların yüzde 50'sinden fazlasında gol bile yemedi

Galatasaray'ın Süper Lig'deki yükselen grafiği dikkat çekiyor. Ligin lideri Galatasaray, sadece 29 maçta 15 kez kalesini gole kapatarak rakiplerine adeta nefes aldırmıyor. Bu etkileyici performansla, Galatasaray savunma gücü ile Süper Lig'in zirvesinde.

Spor

17.03.2024, 21:25

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa karşısına çıkacak. Takım, bu sezonki çıkışını sürdürmek için sahada olacak.

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı Haberi Görüntüle

SAVUNMADA HARİKALAR YARATIYORLAR

Aslanlar, bu sezon Süper Lig'de en sağlam savunma hattına sahip ekip olarak göze çarpıyor. Toplamda 64 gol atan Galatasaray, kalesinde sadece 17 gol gördü. 29 maçta 15 kez gole izin vermeyen Galatasaray, ligin en az gol yiyen takımı olma unvanını elinde bulunduruyor.

Ayrıca, Galatasaray, son 10 maçından galip ayrılarak üst üste başarılı sonuçlar elde etti. Sarı-kırmızılılar, EMS Yapı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı 16. haftadan sonra oynadığı 10 resmi maçı kazanarak çıkışını sürdürdü.

Son 17 müsabakada yenilmeme serisi yakalayan Galatasaray, ligin 12. haftasında Atakaş Hatayspor'a mağlup olduktan sonra 15 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading