Yandex Metrica

Nihat Kahveci'den "Şampiyo" tahmini! "Sadece 'n' kaldı"

Nihat Kahveci'den "Şampiyo" tahmini! "Sadece 'n' kaldı"

Eski futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin derbide Beşiktaş'ı mağlup etmesinin ardından şampiyonluk yarışını değerlendirdi ve Galatasaray için iddialı tahminlerde bulundu.

Spor

09.05.2024, 13:13

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, derbi sonrası yaptığı açıklamalarda Galatasaray'ın şampiyonluk için avantajlı olduğunu belirtti. Kahveci, özellikle ligin son haftalarındaki maçları değerlendirerek Galatasaray'ın önemli bir avantaj yakalayacağını öne sürdü.

Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! İsmail Kartal'ın yerine EFSANE geliyor... Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu! İsmail Kartal'ın yerine EFSANE geliyor... Haberi Görüntüle

LİDERLİK TAHMİNİ

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray'ın Sivasspor'u, Fenerbahçe'nin ise Konyaspor'u mağlup edeceğini tahmin eden Kahveci, bu sonuçlarla Galatasaray'ın liderlik koltuğunu koruyacağını düşünüyor.

Ligin 36. haftasında Galatasaray'ın Fatih Karagümrük deplasmanından, Fenerbahçe'nin ise sahasında Kayserispor maçından 3 puan çıkaracağını iddia eden Kahveci, bu sonuçların da Galatasaray'ın lehine olacağını vurguladı.

Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek mi? Yusuf Yazıcı'nın adresi belli oluyor! Milli futbolcu Süper Lig'e dönecek... Haberi Görüntüle

"ŞAMPİYO', 'N' KALDI SADECE"

Nihat Kahveci, ligin 37. haftasında oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine girerken Galatasaray'ın 4 puanlık farkı koruyacağını ifade etti. "Tekrar ediyorum Galatasaray 'Şampiyo', 'N' kaldı sadece" diyen Kahveci, sarı kırmızılıların şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inancını dile getirdi.

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading