Yandex Metrica

Sitede Ara

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı

Onuralp Bitim'den kötü haber! Gözündeki yırtık sezonu kapattırdı

Chicago Bulls'un genç yeteneği Onuralp Bitim, sağ göz retinasındaki yırtık sebebiyle sezonu kapatmak zorunda kaldı.

Spor

26.04.2024, 19:36

NBA'de Chicago Bulls forması giyen Onuralp Bitim, sağ göz retinasındaki yırtık nedeniyle sezonunu erken kapattı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, genç basketbolcunun ameliyat olması gerekiyor ve geri kalan maçlarda forma giyemeyecek.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

SAĞ GÖZ RETİNASINDA YIRTIK TESPİT EDİLDİ

Chicago Bulls'un 24 yaşındaki oyuncusu Onuralp Bitim'in sakatlığıyla ilgili olarak, "Onuralp Bitim'in sağ göz retinasında yırtık tespit edildi. Ameliyat olması gerekiyor ve sezonun geri kalanında forma giyemeyecek." şeklinde açıklama yapıldı.

Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi olacak Süper Lig devleri transfer yarışına girdi! O isim yılın transferi... Haberi Görüntüle

KRİTİK DÖNEMDE SAKATLIK

Bitim'in sakatlığı, Bulls'un play-in serisindeki performansını etkileyebilir. Takım, Doğu Konferansı'nda 9. sırada yer alarak play-in maçlarına katılma hakkı kazandı ve Atlanta Hawks ile eşleşti.

Amedspor maçı kaç kaç bitti? Amedspor TFF 1. Lig'e mi yükseldi? Amedspor maçı kaç kaç bitti? Amedspor TFF 1. Lig'e mi... Haberi Görüntüle

ONURALP'İN PERFORMANSI

Onuralp Bitim, NBA'deki ilk sezonunda maç başına ortalama 3,5 sayı, 1,4 ribaunt ve 0,6 asist istatistikleriyle oynadı. Genç yetenek, sakatlık öncesi Bulls formasıyla önemli bir deneyim kazandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading