Yandex Metrica

İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilke imza attı!

İrfan Can Kahveci, Alex de Souza'dan sonra bir ilke imza attı!

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaşı ağırladı. Derbide ev sahibi takım 2-1'lık skorla galip gelmesinin yanı sıra İrfan Can Kahveci etkili oyunuyla yine sahada dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri oldu. Kahveci, karşılaşmada attığı golle Alex de Souza'dan bu yana bir ilki gerçekleştirdi.

Spor

04.05.2024, 02:35

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe evinde Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken İrfan Can Kahveci ortaya koyduğu oyunla sarı laciverlilerin dikkat çeken isimlerinden oldu.

Psişiğin son 3 tahmini tutmuştu: Şampiyonlar Ligi'ni seneye Galatasaray kazanacak Psişiğin son 3 tahmini tutmuştu: Şampiyonlar Ligi'ni seneye Galatasaray kazanacak Haberi Görüntüle

ALEX'TEN SONRA BİR İLK

Kahvec, Fenerbahçe forrmasıyla Alex'ten bu yana bir ilki gerçekleştirdi. Milli oyuncu, toplam 18 gole ulaşarak Alex'ten sonra Fenerbahçe'de bu rakamlara ulaşan ilk orta saha oldu.

Büyük kavganın şifresi çözüldü: Yıldız oyuncu hocasını 'Oyuna gireceğim ve kırmızı kart göreceğim Büyük kavganın şifresi çözüldü: Yıldız oyuncu hocasını 'Oyuna gireceğim ve... Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA'DAN 28 GOL

 Alex de Souza, 2010-2011 sezonunda sarı-lacivertli formayla 28 gole ulaşmayı başararak ulaşılması zor bir rekora imza atmıştı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading