Yandex Metrica

Süper Lig'de kader akşamı! Şampiyon bu akşam belli olabilir

Süper Lig'de kader akşamı! Şampiyon bu akşam belli olabilir

Süper Lig'in bitmesine son 3 hafta kala lider Galatasaray bu akşam Fatih Karagümrük ile karşılaşırken 2. sırada bulunan Fenerbahçe ise evinde Kayserispor'u konuk edecek. Ezeli rakipler birbirlerinin puan kaybını dört gözle beklerken Galatasaray yenmesi durumunda şampiyonluğunu garantileyebilir. Öte yandan üçüncülük ve kümede kalma mücadelesinin yaşandığı ligde 36. hafta tüm maçlar bu akşam oynanacak. Süper Lig'in kaderi bu akşam yazılacak...

Spor

20.05.2024, 16:54

Trendyol Süper Lig'in başından bugüne kadar mücadele veren ezeli rakipler Galatasaray ve Fenerbahçe, son virajı dönüyorlar.

Ligde tüm maçların bu akşam aynı saatte başlayacağı kader maçları sonucunda şampiyon belli olabilir, küme düşen takımlar netlik kazanabilir.

Futbolseverlerin heyecanla bekledi 36. hafta maçları bugün 19.00'da hakemlerin ilk düdükleriyle başlayacak.

Mourinho ve Acun Ilıcalı karşı karşıya geliyor Mourinho ve Acun Ilıcalı karşı karşıya geliyor Haberi Görüntüle

GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDELİR

Süper Lig'de lider Galatasaray deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olacak.

Ligin bitmesine sadece 3 hafta kala en yakın takipçisi ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunan Cimbom, deplasmanda yenmesi durumda Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. 

Sarı lacivertli ekibinin yenilmesi halinde Galatasaray şampiyonluğunu garantileyecek. Fenerbahçe'nin olası beraberliğinde de Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluğa ulaşabilecek.

Beşiktaş'tan transfer şova devam Beşiktaş'tan transfer şova devam Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İMKANSIZIN PEŞİNDE

Fenerbahçe, Ligin 36. haftasında bu akşam Kayserispor'u konuk edecek. Ligde oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik yaşayarak şampiyonluk yarışında 4 puan kaybeden sarı lacivertli ekip, ezeli rakibi Galatasaray karşısında 6 puan gerisinde kaldı. 

Fenerbahçe şampiyonluk için kalan maçlarını kazanıp, kalan 9 puanlık dilimde Galatasaray'ın en az 6 puan kaybetmesini bekleyecek.

Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Galatasaray'da 2 yıldız futbolcu kamp kadorsuna alınmadı! Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜLÜK YARIŞINDA 3 KRİTİK MAÇ

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında bu sezon rakiplerin gerisine kalan Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir ile birlikte üçüncülük mücadelesi verecek. 

Trabzonspor ise ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor'u konuk edecek. 55 puanlı Başakşehir, Sivasspor deplasmanında galibiyet arayacak. 54 puandaki Beşiktaş ile Alanyaspor'a misafir olacak.

Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar! Semih Kılıçsoy'a yaşı kadar milyon eurolar! Haberi Görüntüle

KÜME DÜŞME HATTINDA

Ligde ateş hattındaki en krik maçta 34  puanlı Hatayspor, 39 puanlı Ankaragücü'nü konuk edecek.

37 puanla düşme hattının bir sıra üstünde bulunan Konyaspor, Samsunspor'u ağırlayacak.

33 puanlı Pendikspor, Rizespor'u konuk olurken, 35 puanlı Gaziantep FK ise Adana Demirspor'a misafir olacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading