Yandex Metrica

Büyük kavganın şifresi çözüldü: Yıldız oyuncu hocasını 'Oyuna gireceğim ve kırmızı kart göreceğim" diyerek tehdit etti

Büyük kavganın şifresi çözüldü: Yıldız oyuncu hocasını 'Oyuna gireceğim ve kırmızı kart göreceğim" diyerek tehdit etti

Deplasmanda West Ham United'la 2-2 berabere kalan Liverpool'da sinirler gergin. Maçın 79. dakikasında teknik direktör Jurgen Klopp ile Mohammed Salah arasında çıkan tartışmaya dair yeni bilgiler ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

13.05.2024, 07:41

Liverpool, Premier Lig'in 35. haftasında deplasmanda West Ham United ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yolunda kritik bir puan kaybı yaşadı. 43. dakikada Jarrod Bowen'ın golüyle 1-0 mağlup duruma düşen Liverpool, 48. dakikada Andrew Robertson'la beraberliği yakalamış, 65. dakikada Alphonse Areola'nın kendi kalesine attığı golle de 2-1 öne geçmişti. Kırmızılar, 77. dakikada Michail Antonio'nun golüne engel olamayınca maç 2-2 sonuçlanmıştı. 

Fakat maçın önüne geçen olay ne alınan sonuç ne de atılan goller... Maçın önüne geçen olay teknik direktör Jürgen Klopp iel Mısırlı yıldız futbolcu Mohammed Salah'ın kenarda yaşadığı tartışma oldu. Maçın 79. dakikasında oyuna dahil edilen Salah'ın Klopp'un kendisine söylediği bir söz üzerine tepki gösterdiği ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle güçlükle sakinleştirildiği görüldü.

Maç sonunda düzenlediği basın toplantısında konuşan Klopp, "Salah ile ne konuştuğumuzu söyleyemem. Soyunma odasında konuştuk ve bitti." ifadelerini kullanmıştı. Fakat Salah, Klopp kadar iyimser değil. Maçtan sonra konuşan Mısırlı yıldız, "Beni konuşturmayın. Konuşursam buralar yangın yerine döner." demişti. 

Dünyaca ünlü Fransız yıldız Kylian Mbappe PSG'den ayrılacağını açıkladı: İşte yeni takımı Dünyaca ünlü Fransız yıldız Kylian Mbappe PSG'den ayrılacağını açıkladı: İşte... Haberi Görüntüle

PEKİ NEDEN TARTIŞTILAR?

İngiliz basını olayın peşini bırakmadı ve şifreleri çözdü. Salah'ın yedek kaldığı için mutsuz olduğu ve bu nedenle Klopp'la tartıştığı öne sürüldü. Klopp'un maçın 79. dakikasında oyuna dahil etmek istediği Salah'ın yavaş hareketlerinden şikayetçi olduğu ve oyuncusunu bununla ilgili olarak uyardığı ifade edildi. Salah'ın ise buna kayıtsız kaldığı ve "Yapacağım bir şey yok" dediği iddia edildi. Bunun üzerine Klopp'un oyuncusuna sinirlenerek tartışmaya başladığı belirtildi. Dudak okuma uzmanı ise Mohammed Salah'ın soğukkanlılığını kaybederek hocasını  "7 yıllık hizmetimden sonra oyuna gireceğim ve kırmızı kart göreceğim. 7 yıldan sonra!" diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading