Yandex Metrica

Türkiye Kupası'nda yarı finalde düdük çalacak hakemler duyuruldu

Türkiye Kupası'nda yarı finalde düdük çalacak hakemler duyuruldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş karşılaşmalarında maçı yönetecek hakemleri Türkiye Futbol Federasyonu kamuoyuna duyurdu.

Spor

17.05.2024, 16:55

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Yarı final rövanş maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı. Beşiktaş - Ankaragücü maçını ve Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçını hangi hakemler yönetecek?

1. Lig'in yeni takımları belli oldu! İşte 2. Lig'den yükselen 2 takım 1. Lig'in yeni takımları belli oldu! İşte 2. Lig'den yükselen... Haberi Görüntüle

YARI FİNALDE GÖREV ALACAK HAKEMLER AÇIKLANDI

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarına sayılı günler kaldı! Türkiye Futbol Federasyonu, bu önemli mücadelelerde görev yapacak hakemleri belirledi.

Quaresma geri dönüyor: Hem futbola, hem Beşiktaş'a Quaresma geri dönüyor: Hem futbola, hem Beşiktaş'a Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ - ANKARAGÜCÜ

Yarı finalin ilk eşleşmesinde Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki mücadeleyi deneyimli hakem Zorbay Küçük yönetecek. İlk maçın golsüz eşitlikle sonuçlanması, rövanş maçını daha da heyecanlı hale getiriyor.

Beşiktaş o oyuncunun biletini kesti Beşiktaş o oyuncunun biletini kesti Haberi Görüntüle

FATİH KARAGÜMRÜK - TRANZONSPOR

Diğer yarı final eşleşmesinde ise Fatih Karagümrük, Trabzonspor'u konuk edecek. Bu kritik mücadeleyi hakem Cihan Aydın yönetecek. İlk maçı Trabzonspor'un 3-2 kazanması, rövanş maçını da büyük bir heyecanla beklenmesini sağlıyor.

37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... 37. haftanın hakemleri belli oldu! İşte düdük çalacak isimler... Haberi Görüntüle

MAÇ TARİHLERİ VE SAATLERİ

Beşiktaş - Ankaragücü maçı 7 Mayıs Cuma günü, Fatih Karagümrük - Trabzonspor maçı ise 8 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Her iki mücadele de saat 20.30'da başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading