Yandex Metrica

Şenol Güneş'ten farklı galibiyet sonrası üzücü duyuru: Ghezzal...

Şenol Güneş'ten farklı galibiyet sonrası üzücü duyuru: Ghezzal...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5-2'lik Ümraniyespor maçını değerlendirdi rotasyon sinyali de verdi. Güneş, Rachid Ghezzal'ın ise Dünya Kupası arasına kadar oynayamayacağını açıkladı.

Spor

23.01.2024, 22:15

Beşiktaş'ta 2'nci kez teknik direktörlük koltuğuna oturan teknik direktör Şenol Güneş, 5-2 kazandıkları Ümraniyespor maçı sonrası değerlendirmelerde bulunurken takımın yıldız ismi Rashid Ghezzal ile ilgili de siyah-beyazlı taraftarları üzen bir açıklama yaptı. 

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

"İKİNCİ YARI DAHA İYİYDİK"

Kazanmaları gereken bir maça çıktıklarını belirten Güneş "Rakibe göre her bakımdan daha güçlüyüz. 1'e 1, 11''e 11'de üstün olmamız gerekiyordu. Bölüm bölüm yaptık ama bazı bölümlerde eksiklerimiz çok fazlaydı. Hem birebirde hem oyunu rakibe bıraktık. Rakip oynadı. İkinci yarı daha iyiydik" dedi.

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış Haberi Görüntüle

"30. DAKİKADA OYUNCU DEĞİŞTİRMEM GEREKİYORDU"

Skorun güzel ama oyunda eksikleri olduğunu kaydeden Güneş, "Zaten kazanmamız gerekiyordu. Ama taraftarların maç başındaki desteğine teşekkür ediyorum. Oyuncuların desteğine teşekkür ediyorum. Oyun temposu arttıkça onlar da coşuyor. Oyun kaybedilince suskunluğun farkındayım. 30. dakikada oyuncu değiştirmem gerekiyordu. Bekledim. Bazı oyuncuları görmek istedim. Bazı oyuncuların sakatlıkları vardı. İyi oynayan var, eksik oynayan var. Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. O yüzden mutluyuz. Bu tip takımları yenmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı,... Haberi Görüntüle

"GELİŞTİREMEZSEK DEĞİŞTİRİRİZ"

Savunmada zaafları olduğu itirafında bulunan Güneş, "Oyun sistemini düzeltmemiyiz. O yüzden bu dönemi iyi geçmemiz lazım. Önce Galatasaray, sonra kupa maçı var. Mevcut oyuncuları geliştirmeliyiz, geliştiremezsek değiştiririz. Her takım iddialı. Bugün güzel bir ambiyans vardı. Beklediğimden daha iyi oynayan oyuncular vardı" ifadelerini kullandı. 

Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Barcelona'da teknik koltuk telaşı! Xavi'nin yerine kimi düşünüyorlar? Haberi Görüntüle

GHEZZAL İÇİN TARAFTARI ÜZEN DUYURU

Savunmada fazla pozisyon verildiğinin hatırlatılması üzerine ise Güneş, "Ghezzal bu boşluğa kadar kesin bizimle olmaz. Üç maç var önümüzde Ghezzal o maçların üçünde de olmayacak. Tedavisi sürecek. Bizim takım daha iyi işler yapacak bir takım. Galatasaray maçı yerine nasıl daha iyi oynamalıyız onu konuşmamız lazım. Yanlış yaptığımız müddetçe her takım bizi zorlar. Çok yiyen ve çok atan bir takımız. Oyuna bakıyoruz seyrediyoruz. Fiziksel ve moral değerleri bakımından düşüş yaşanmış. Bunu çözersek daha iyi takım oluruz. Buna bakarız, zor bir şey değil" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading