Yandex Metrica

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış

Çok konuşulacak kulis bilgisi! Olympiakos'a elenen Fenerbahçe penaltı çalışmamış

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a elenmesinin ardından İsmail Kartal'ın 'penaltı çalıştık' sözleri akıllara geldi ancak işin aslının farklı olduğu ortaya çıktı.

Spor

02.05.2024, 23:13

Avrupa'da ülkemizi temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, 3-2'nin rövanşında İstanbul'da karşılaştığı Yunan ekibi Olympiakos'u 1-0 yendi ancak seri penaltı atışları sonunda rakibine mağlup oldu ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nden elendi.

Çeyrek final rövanşında Yunan ekibine yenilerek Avrupa deferetini kapatan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın yaptığı oyuncu değişiklileri büyük tepki topladı. Özellikle Fred ve İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınması Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı. İki isim oyundan alınırken Zacj ve Cengiz Ünder, hiçbir katkı sağlamadı ve ortaya koydukları futbolla hayal kırıklığı yarattı.

Nihat Kahveci'den Nihat Kahveci'den "Şampiyo" tahmini! "Sadece 'n' kaldı" Haberi Görüntüle

FRED'İ OYUNDAN ALMASI TEPKİ GÖRDÜ

Futbol kamuoyu tarafından yerden yere vurulan İsmail Kartal'ın özellikle Fred'i oyundan alarak turu Yunan ekibine hediye etmesi sosyal medyada en çok konuşulan konuların başında geldi. 'Vizyonsuz' olarak adlandırılan İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'yi şampiyon yapmasının imkansız olduğu belirtildi.

Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor Haberi Görüntüle

''EN İYİ PENALTI ATAN OYUNCULARIMIZ BUGÜN KAYBETTİ''

İsmail Kartal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında penaltı atışlarıyla ilgili yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

''Bonucci çok kariyerli oyuncu. Keza Cengiz aynı. Tadic penaltılarımızı kullanan oyuncu. Bunlar çok kariyerli isimler. Yüzdesel olarak penaltıların çoğunu gole çeviren isimler. Kaçıran da bunlar. Bizi şaşırtan ve üzen de bu oldu. En güvendiğimiz penaltıcılarımız, penaltıları kaçırdı maalesef. Kendileri de çok üzgünler. Çok iyi mücadele ettik. İkinci golle turu geçmek varken, penaltılarla elenmek hem onları hem de bizi üzdü.''

Son dakika... Bir altın madalya da Busenaz Sürmeneli'den Son dakika... Bir altın madalya da Busenaz Sürmeneli'den Haberi Görüntüle

İSMAİL KARTAL NE DEMİŞTİ?

İsmail Kartal'ın maçtan önce yaptığı basın toplantısında olası penaltı atışları için hazırlık yaptığını belirtmişti. "Uzatmalar ve penaltı atışları ihtimali olacak. Penaltılara çalıştınız mı?" sorusunu yanıtlayan İsmail Kartal, "Hafta içi ufak bir penaltı çalışmamız oldu. Bu akşam da yine olacak. İnşallah penaltılara kalmaz diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

PENALTI ÇALIŞILMAMIŞ

Fenerbahçe'nin dün 3 penaltı kaçırması sonrası İsmail Kartal'ın sözleri akıllara gelirken çok konuşulacak bir detay dikkat çekti. Takım içinden edinilen bilgiye göre; tabiri caizse Fenerbahçe yarım yamalak penaltı çalışmış. Çalınan düdükle birlikte herkes kafasına göre penaltı atıp devam etmiş. Kısacası penaltı çalışmasının daha profesyonelce yapılmamış. İsmail Kartal'ın oyunculara yaptırdığı penaltı çalışması 'dostlar alışverişte görsün' dedirten türdenmiş.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading