Yandex Metrica

Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor

Barcelona'da koltuğun akıbeti belli oluyor

LaLiga devi Barcelona, Real Madrid'e karşı kritik maç öncesinde teknik direktör konusunda kararını netleştirmek için adımlar atıyor. Xavi'nin istifa kararının ardından kulüp, gelecek hafta yapılacak toplantıda yeni bir yol haritası belirlemeyi hedefliyor.

Spor

22.04.2024, 16:53

Barcelona, LaLiga'da ezeli rakibi Real Madrid'le oynayacakları kritik maç öncesi yeni bir teknik direktör belirleme heyecanı yaşıyor. Mundo Deportivo'nun haberine göre, Barcelona yönetimi, Xavi'nin istifa kararından sonra hızla bir karara varmak istiyor ve bu kararı almak için bir toplantı planlıyor.

Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Fatih Karagümrük'ten PFDK tepki: Tesisimiz yok! Haberi Görüntüle

TOPLANTININ GÜNDEMİ YENİ TEKNİK DİREKTÖR

Şampiyonlar Ligi'nde hayal kırıklığı yaşatan Barcelona'da, teknik direktör Xavi ve kulüp yönetimi gelecek hafta önemli bir toplantı için bir araya gelecek. Toplantının ana gündemi, Xavi'nin istifasının ardından takımın geleceği ve yeni teknik direktör olacak.

Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Crespo'dan Fenerbahçe itirafı: Gitti mi, gönderildi mi? Haberi Görüntüle

XAVI KAFASINDA BİTİRDİ

Barcelona'da teknik direktör Xavi, Villareal karşılaşmasının ardından sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıklamıştı. Kulüp başkanı Joan Laporta, son dönemde takımın aldığı sonuçlara rağmen Xavi ile yola devam etmek istese de, Xavi'nin kararında bir değişiklik olmadığı belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading