Yandex Metrica

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi?

Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi?

UEFA Konferans Ligi H grubundaki performnansı ile taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe çeyrek finalde eşleştiği Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olmuştu. Tur için skor avantajını rakibine kaptıran Fenerbahçe 17 Nisan Perşembe günü oynanacak rövanş maçında rakibini yenmekten başka şansı yok. Peki Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? Sarı lacivertli takımın tur atlaması ve adını yarı finale yazdırması için rakibin en az 2 farklı yenmesi gerekecek.

Spor

25.04.2024, 11:39

UEFA Konferans Ligi’nde H Grubu’nu lider bitirdikten sonra son16 turuna kalmaya hak kazanan Fenerbahçe Union Saint Gilloise takımını eleyerek adını çeyrek finale yazdırmıştı. Çeyrek finalde ise Yunanistan'ın güçlü takımlarından Olympiakos ile eşleşen Fenerbahçe ilk maçta Yunanistan'da oynana maçta 3-0 geriye düşmesine rağmen skoru 3-2'ye taşıdı. Rövanş için umutlar taze kaldı. Rakibine ilk maçta 3-2 yenilen Fenerbahçe'nin hangi skorlarla tur atlaycağı merak ediliyor. Fenerbahçe-Olympiakos'u 1-0, 2-1, 3-2 (tek farkla) yenerse tur atlar mı, elenir mi? FB-Olympiakos ile berabere kalırsa elenir mi? soruları taraftarlarca sorulmaya başlandı.

TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS'U 1-0, 2-1, 3-2 (TEK FARKLA) YENERSE TUR ATLAR MI, ELENİR Mİ?

Fenerbahçe rakibini saf dışı bırakabilmek için kendi evinde en az 2 farklı galip gelmesi gerekecek. 1-0, 2-1, 3-2'lik sorlarda maç uzatmalara gidecek. 15'er dakikalık 2 uzatma sonucunda da skor değişmezse penaltılara gidilecek. Karşılaşmada kazananı penaltılar belirleyecek. 

1. Lig'de dev heyecan! Süper Lig'e çıkma mücadelesi nefes kesiyor 1. Lig'de dev heyecan! Süper Lig'e çıkma mücadelesi nefes kesiyor Haberi Görüntüle

FB-OLYMPİAKOS İLE BERABERE KALIRSA ELENİR Mİ?

Her türlü beraberlikte tur atlayan taraf Olympiakos olacak. Fenerbahçe ise ilk maçta yenildiği için beraberlik ile Avrupa'ya veda eder.

Fenerbahçe-Olympiakos'u-1-0-2-1-3-2-(tek-farkla)-yenerse-tur-atlar-mı-elenir-mi.jpg

Galatasaray'da üzen ayrılık! Mertens'in yeni adresi duyuruldu... Galatasaray'da üzen ayrılık! Mertens'in yeni adresi duyuruldu... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-OLYMPİAKOS'U 1-0 YENERSE MAÇ UZATMAYA MI GİDER?

Fenerbahçe rakibini 1 farklı golle yenerse karşılaşma uzatmaya gider. Fenerbahçe en az 2 farklı kazanması durumunda yarı finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

'Yiğido' Manaj'dan rekor! Kulüp tarihine geçti 'Yiğido' Manaj'dan rekor! Kulüp tarihine geçti Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI NE ZAMAN?

Olympiakos - Fenerbahçe maçı 18 Nisan Perşembe günü saat 22.00’da başlayacak.

Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke puanına en çok Fenerbahçe'mi katkı verdi? Ülke puanına hangi takım en çok katkı sağladı 2024? Ülke... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE - OLYMPİAKOS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Karşılaşma şifresiz olarak TV 8 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading