Yandex Metrica

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında?

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında?

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz tarihinde Seçimli Genel Kurul yapma kararı almıştı. Bu kararın ardından TFF Başkan adayılığını açıklayan Servet Yardımcı'nın yönetiminde yer alacak olan Cemil Kazancı'nın hayatı merak konusu oldu. Peki, Cemil Kazancı kimdir, kaç yaşındadır?

Spor

19.04.2024, 22:30

Zorlu bir dönemden geçen Süper Lig'de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz 2024 tarihinde Seçimli Genel Kurul yapma kararı almıştı.

Bu kararın ardından bazı Süper Lig ekipleri, TFF Başkanlık seçiminin erkene çekilmesi için imza toplamaya başladı. 

Süreç devam ederken üç isim TFF Başkanlığına adaylığını peş peşe açıkladı. Adaylar arasında ilk olarak resmiyete döken isim Servet Yardımcı olurken ardından Erdal Alkış ve son olarak İbrahim Hacıosmanoğlu'da adaylığını açıkladı.

Trabzonspor Gaziantep FK maçının ilk 11'leri belli oldu! TS-Antep maçı saat kaçta? Trabzonspor Gaziantep FK maçının ilk 11'leri belli oldu! TS-Antep maçı... Haberi Görüntüle

YÖNETİM LİSTESİ NETLEŞİYOR

Son dakika alınan bilgilere göre Servet Yardımcı'nın yönetiminde olacak isimler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Cemil Kazancı, Servet Yardımcı'nın yönetimine girmeyi kabul etti. Kazancı, Başkanvekili ve TFF İcra Kurulu'nda yer alacak. Öte yandan Süleyman Hurma ve Ali Düşmez de Yardımcı'nın yönetiminde görev alabilmesi için çalışmalar sürüyor.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

CEMİL KAZANCI KİMDİR?

Cemil Kazancı, çalışma hayatına aile grup şirketlerinde başlamıştır. İlk olarak jeneratör üretim ve satış alanında yöneticilik görevlerinde bulunan Kazancı, daha sonra Grup'un enerji alanındaki faaliyetlerini büyütmek ve elektrik enerjisi üretmek amacıyla, 1997 yılında faaliyete geçen Aksa Enerji'nin kuruluşunda aktif rol almıştır

Kazancı Holding ve Aksa Enerji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinin yanı sıra, Kazancı Holding ve Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyeliği de yapmakta olan Kazancı, Temmuz 2019 tarihinden itibaren Aksa Enerji CEO’su olarak görev yapmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading