Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Son şampiyon Manchester City veda etti

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece: Son şampiyon Manchester City veda etti

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçları oynanan iki karşılaşmayla tamamlandı. Oynanan maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayan Real Madrid ve Bayern Münih adını yarı finale yazdırdı ve birbirlerine rakip oldu. Son şampiyon Manchester City ve bu sezon Premier Lig'de uzun süre liderliği kimseye kaptırmayan Arsenal turnuvaya veda eden iki ekip oldu.

Spor

30.04.2024, 00:03

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid, 3-3'ün rövanşında Manchester City'i normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 biten karşılaşmada penaltılarla 4-3 mağlup ederek yerı finale çıktı. Diğer karşılaşmada ise Bayern Münih, 2-2'nin rövanşında Arsenal'i 1-0 mağlup ederek Devler Ligi'nde son dört takım arasına kalmayı başardı.

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

MANCHESTER CITY-BAYERN MÜNİH

Manchester City ile Real Madrid, 3-3'ün rövanşında karşı karşıya geldi. Maçın henüz 12. dakikasında Rodrygo, Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. Bu skoru uzun süre koruyan İspanyol ekip 76. dakikada Kevin de Bruyne'nin golüne engel olamadı ve maçın 90 dakikası karşılıklı atılan bu gollerle 1-1 sona erdi. 15'er dakikalık uzatmalarda her iki takımın atakları sonuç getirmeyince 120 dakika 1-1 bitti ve maç penaltılara gitti.

Penaltı atışları şu şekilde sonuçlandı:

Manchester City

Julian Alvarez Gol (1-0)

Bernardo Silva Kaçırdı (1-0)

Mateo Kovacic Kaçırdı (1-1)

Phil Foden Gol (2-2)

Ederson Gol (3-3)

Real Madrid

Luka Modric Kaçırdı (1-0)

Jude Bellingham Gol (1-1)

Lucas Vazquez Gol (1-2)

Nacho Gol (2-3)

Antonio Rüdiger Gol (3-4)

Bu sonuçla Real Madrid Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda? Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi... Haberi Görüntüle

BAYERN MÜNİH-ARSENAL

2-2'nin rövanşında Bayern Münih Arsenal'i konuk etti. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada tek gol 63. dakikada Joshua Kimmich'ten geldi ve maç 1-0 Bayern Münih'in üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla Bayern Münih yarı finale yükselirken Arsenal, turnuvaya veda etti.

Devler Ligi'nde yarı final müsabakaları 30 Nisan-1 Mayıs ve 7-8 Mayıs'ta oynanacak. Final maçı ise 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda yapılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading