Yandex Metrica

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda?

Süper Lig Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye'de tüm gözler Galatasaray- Fenerbahçe Süper Lig maçına çevrilmiş durumda. Ligde zirve yarışı veren ezeli rakipler, Ligin 37. haftasında kozlarını paylaşacak ve şampiyonluğunu ilan edecek. Bu heyecan dolu derbiyi izlemek isteyen futbolseverler Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin ne zaman ve saat kaçta olacağını araştırıyor. RAMS Park'ta oynanacak derbisin tüm detayları gündem olmaya başladı. Peki, Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı hangi kanalda?

Spor

03.05.2024, 01:00

Sezonun sona ermesine 1 hafta kala Süper Lig'in 37. haftası nefes kesen Galatasaray- Fenerbahçe derbisine sahne olacak.

Sezon boyunca zirve mücadelesi veren ezeli rakipler, bu duruma noktayı koymaya hazırlanıyor.

2022/23 sezonunun lig şampiyonu olan Galatasaray, bu sezonda kupayı alıp müzesine götürmeyi planlarken Fenerbahçe, şeytanın bacağını kırıp şampiyonluk hasretine son vermek istiyor.

Nefesler tutuldu, tüm Türkiye Galatasaray- Fenerbahçe derbisine odaklanmış durumda. Derbinin ne zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlayacağı gündem olmaya başladı. Buna göre Galatasaray- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Derbi maçı hangi kanalda?

Gün geçmiyor ki Barış Alper'e bir talip daha çıkmasın! Gün geçmiyor ki Barış Alper'e bir talip daha çıkmasın! Haberi Görüntüle

GALATASARAY- FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray- Fenerbahçe maçı 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de oynanacak

BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... Haberi Görüntüle

GALATASARAY- FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

RAMS Park'ta oynanacak derbinin yayın kuruluşu henüz açıklanmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading