Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak'

Rıdvan Dilmen'den çok iddialı Ziyech sözleri: '6'da 6 yapacak'

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Alanyaspor'u 4-0 yendiğimaçta attığı güzel golle takımının galibiyetinde büyük rol oynayan Faslı yıldız Hakim Ziyech'le ilgili çok önemli bir iddia ortaya attı.

Spor

16.04.2024, 16:13

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Galatasaray, liderliğini sürdürdü. Turuncu yeşilli ekibi Barış Alper Yılmaz'ın 2, Hakim Ziyech ve Mauro Icardi'nin attığı gollerle geçen sarı kırmızılılarda Faslı yıldız Hakim Ziyech'in attığı gol taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Oyuna ikinci yarıyla beraber dahil olan Ziyech hakkında Rıdvan Dilmen çok önemli bir iddiada bulundu. 

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi Haberi Görüntüle

NELSSON'U ÖRNEK GÖSTERDİ

Faslı yıldızı hem eleştiren hem de öven Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ziyech'in kendisine yazık ettiğini söyleyen Dilmen, Galatasaray'ın kendisi için bir şans olduğunu savundu. Ziyech'in kafasını futbola vermesi halinde bambaşka bir seviyeye çıkacağını aktaran Dilmen, Ziyech'in Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapabilecek kapasiteye sahip olduğunu iddia etti. Nelsson'u örnek gösteren ünlü yorumcu, "Nelsson'un profesyonellik anlayışının yarısı Ziyech'te olsa Galatasaray'ı tek başına şampiyon yapar. Çok farklı bir arkadaş. Ne Tete ne Zaha forma görür." dedi.

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

"6'DA 6 YAPAR"

Rıdvan Dilmen, Hakim Ziyech'le ilgili çok önemli bir iddiada bulunarak Okan Buruk'un yıldız futbolcuyu kalan son 6 maçta ilk 11'de başlatacağını söyledi. Dilmen, "Unutma sözümü; Okan Buruk 6'da 6 ilk 11'de başlatacak Ziyech'i." dedi.

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Loading