Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi

Galatasaray'da peş peşe ayrılık! 3 futbolcunun bileti kesildi

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesini sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gelecek sezonun kadro yapılanmasına başlayan sarı kırmızılı ekipte 3 yıldız futbolcunun bileti kesildi. İşte Galatasaray'dan ayrılacak ilk isimler...

Spor

26.04.2024, 10:18

Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile zirve yarışına giren Galatasaray, son olarak Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında berabere kalmasıyla rahat bir nefes aldı.

Ligin bitmesine kısa bir süre kala sarı kırmızılı ekip, önündeki maçları hatasız kapatıp şampiyon olmak istiyor.

Şampiyonluk yarışının yanı sıra gelecek sezon için kadro çalışmalarına başlayan Cimbom, takımdan gidecek isimleri belirledi.

TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak. hangi kanalda? Amedspor, Menemenspor, Erokspor... TFF 2. Lig maçları şifresiz mi? Hangi maçlar şifresiz yayınlanacak.... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ UZATILAN İSİMLER

Geçtiğimiz günlerde, kadroda kalacak isimlerin sözleşmelerini netleştiren sarı kırmızılı yönetim, gidecek isimleride karar verdi.

Galatasaray'da Fernando Muslera, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın sözleşmeleri uzatıltı.

İngiltere ekibinden Süper Lig'e transfer: Manchester United'dan karar çıktı! İngiltere ekibinden Süper Lig'e transfer: Manchester United'dan karar çıktı! Haberi Görüntüle

BİLETİ KESİLDİ

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda önemli pay sahibi isimlerden Sergio Oliveira, yeni sezonda kadroda olmayacak.

Tecrübeli hoca Okan Buruk'un 2 maçtır kadroya dahi etmediği Portekizli oyuncu ile sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılıyor.

Galatasaray'da yaprak dökümü! Tam 11 yıldız ile veda... Galatasaray'da yaprak dökümü! Tam 11 yıldız ile veda... Haberi Görüntüle

NDOMBELE GERİ DÖNÜYOR

Galatasaray'ın orta sahasında bir ayrılık da kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından Tanguy Ndombele ile yaşanacak. Fransız oyuncu, sezon sonunda kiralandığı Tottenham'a dönecek.

Yeni yıldızlarla 9 yıldızlı oldu! Fenerbahçe'yi tiye aldı: Dünyanın en ikinci spor kulübü Yeni yıldızlarla 9 yıldızlı oldu! Fenerbahçe'yi tiye aldı: Dünyanın en... Haberi Görüntüle

ZAHA'DAN AYRILIK KARARI!

Okan Buruk'un süre vermediği Fildişi Sahilli yıldız, daha önce de ilk 11'de şans bulamadığı için sitemini dile getirmişti. Sezon sonunda yıldız futbolcu Galatasaray'dan ayırmak istediğini bildirdi. Sarı kırmızılı ekip Zaha için bir karar verecek.

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading