Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler: Ajax-Beşiktaş maçında Allah korusun...

Rıdvan Dilmen'den flaş sözler: Ajax-Beşiktaş maçında Allah korusun...

Son dakika haberleri... Rıdvan Dilmen son 1 haftada yaşadığı sakatlıklarla ilk 11 kurmakta daha zorlanan Beşiktaş için taraftarlara seslendi.

Spor

23.01.2024, 18:01

TRT yorumcusu eski Fenerbahçeli futbolcu Rıdvan Dilmen, Altay-Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın çok ümitli olmadığını dile getiren Dilmen, "Beşiktaşlılar en azından kaybetmeyelim, kazanırsak çok iyi diye düşünüyordu, haksız da değillerdi. Taraftarlar Beşiktaş'ın ilk 11'ine, kulübesine baktığınızda, formda, maç fazlasıyla liderliğe de oturan Altay karşısında çok ümitli değildi. Bence normal bir sonuç çıktı ve Altay da oynadığı en vasat oyunlarından birini oynadı. Beşiktaş da herhalde 1,5 yıldır gördüğümüz en vasat, en kötü futbollarından birini oynadı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

'YARIŞTA OLMA İHTİMALİ YOK'

Beşiktaş'ın geçen sezonki formundan uzak olduğunu aktaran Rıdvan Dilmen, "Türkiye Ligi'ni uzaktan takip eden biri yurt dışında 'Aaa Beşiktaş yenilmiş' diyebilir. Sol bek Rıdvan sol öne gidiyor maçın son bölümünde, ideal kadrodan çok uzak. Birinde pozisyon hatası, birinde top kaybıyla N'Sakala iki gole sebebiyet veren oyuncu. Bek oynayabilecek bir Atiba var, onun stoperde yerini dolduracak oyuncu yok. 3'lü oynayabilir miydi? N'Sakala'yı üçlüye çekip, Atiba, Serdar ile olabilirdi.  Altay maçındaki Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışında olma ihtimali yok" değerlendirmesinde bulundu. 

Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Sadettin Saran Fenerbahçe başkan adaylığından çekiliyor mu? Ali Koç detayı... Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: KADROYU BANA VER EN İDDİALI TAKIMLARDAN BİRİ OLURUM

"Sakatlardan oluşan kadroyu bana ver, 4-5 oyuncu daha alırım, şampiyonluk yarışının en iddialı takımlarından biri olurum, harika bir kadro çıkarırım. Maça başlayan 11'e bakarsak, olabilecek en iyi takımla çıktı. N'Sakala'dan sağ bek olur mu diye tartışılabilir ama başka oyuncu yok. Bugün Beşiktaş'ın teknik direktörü ben olsaydım, ben de N'Sakala'yı oynatırdım, mecburiyetler var."

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat'tan yeni hoca açıklaması! O isim gündemde... Haberi Görüntüle

AJAX MAÇINDA ALLAH KORUSUN

"Ben Beşiktaş taraftarı olsam, giderler diye de düşünüyorum, Sabiha Gökçen'e giderim. Bugün oyuncuların onlara ihtiyacı var, bu çocukların ihtiyacı var, demoralize olmamaları lazım. Antrenmana gitmeleri lazım. Çok önemli bir yurt dışı maçına gidiyorlar, Allah korusun, çok kötü bir sonuç olmasın Ajax maçında."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading