Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Moreirense'nin 23 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Gonçalo Franco'yu radarına aldı.

Spor

14.04.2024, 11:21

Trendyol Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Gonçalo Franco transfer pazarının gözdesi, yetenekli orta saha Türk devi Fenerbahçe'nin radarında.

Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Galatasaray'a dava şoku! Yıldız futbolcu hakkında flaş gerçek ortaya çıktı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE PORTEKİZLİ ORTA SAHA

Portekiz spor gazetesi O Jogo'da yer alan habere göre; sarı lacivertliler Moreirense'de forma giyen Gonçalo Franco ile ilgileniyor.

Benfica ve Braga'nın da transfer gündeminde yer alan 23 yaşındaki Portekizli oyuncu için Fenerbahçe'nin de bir hedef olabileceği ifade edildi.

TFF 2. Lig'de büyük kriz: Şampiyonluğa oynayan Vanspor'dan şok karar TFF 2. Lig'de büyük kriz: Şampiyonluğa oynayan Vanspor'dan şok karar Haberi Görüntüle

TALİPLERİ ARTMAYA BAŞLADI

Söz konusu haberde Moreirense'de başarılı bir sezon geçiren Franco'nun sezon sonu yaklaştıkça taliplerinin de arttığı belirtildi.

Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Fatih Terim'den yüksek hedef! Panathinaikos ile kupaları toplamaya hazırlanıyor Haberi Görüntüle

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON EURO

Moreirense'de bu sezon 27 maça çıkan orta saha oyuncusu, henüz gol atamadı 4 kez asist yaptı. Moreirense ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun 2 milyon Euro'luk bir piyasa değeri bulunuyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading