Yandex Metrica

Real Madrid'den ayrılan Marcelo Türk devine geliyor! Dünyaca ünlü futbolcunun maliyeti belli oldu

Real Madrid'den ayrılan Marcelo Türk devine geliyor! Dünyaca ünlü futbolcunun maliyeti belli oldu

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylentileri günden günde artan Marcelo'nun maliyeti ortaya çıktı. Yıldız oyuncunun yıllık kazancı dudak uçuklattı.

Spor

23.01.2024, 19:24

2007-2008 sezonundan bu yana Real Madrid forması giyen ve geçtiğimiz günlerde yapılan duygusal bir vedayla İspanyol ekibinden ayrılan Marcelo, Fenerbahçe ile görüştü.

İdolü Roberto Carlos'un da forma giydiği ekibe sıcak bakan 34 yaşındaki oyuncunun 1+1 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Sol bek bölgesi için dünyaca ünlü oyuncuyu getirerek marka değerini arttrımayı planlayan Fenerbahçe'nin Marcelo'ya senelik 5 milyon Euro önerdiği iddia edildi.

Göztepe'de şampiyonluk kutlamaları son maça kaldı! Hedef ilk sıra.. Göztepe'de şampiyonluk kutlamaları son maça kaldı! Hedef ilk sıra.. Haberi Görüntüle

ROBERTO CARLOS'TAN MARCELO'YA FENERBAHÇE MESAJI

Fenerbahçe'nin Marcelo transferi için eski oyuncusu Roberto Carlos'u devreye soktuğu öğrenildi.

Marcelo'ya Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu söyleyen Carlos'un Fenerbahçe'nin kendisi için iyi seçenek olacağını belirttiği konuşuluyor.

Marcelo, bu sezon Real Madrid'de 17 resmi maça çıktı.

Eski formundan uzak kalan Brezilyalı yıldız, Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonluğu yaşayarak kupa sayısını 25'e çıkardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading