Yandex Metrica

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda güzel bir oyunla Türkiye'yi gururlandırmayı hedefliyor. Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu'nu övgüyle değerlendirdi.

Spor

18.04.2024, 09:58

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilişkin açıklamalarda bulunduğu bir röportajda, turnuvada güzel bir oyunla Türkiye'yi temsil etmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Fenerbahçe'ye büyük sürpriz! Olympiakos, İsmail Kartal'ın yıldızına talip! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'Yİ GURURLANDIRMAK İSTİYOR

Montella, Türkiye'nin tarihinde ilk kez grubu lider tamamladığını ve bu başarının ardından beklentilerin arttığını belirterek, "Amacımız güzel futbol oynamak ve kendimize güvenip iyi bir sonuç almak. Avrupa Şampiyonası'nda tüm Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum." dedi.

Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe ve transfer mesajı Haberi Görüntüle

KENAN YILDIZ SÖZLERİ

Ayrıca Montella, genç yetenek Kenan Yıldız'ın potansiyelini övgüyle değerlendirerek, onun büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve en yüksek noktaya gidebileceğini belirtti. Ayrıca Kenan Yıldız için Juventus'un ideal bir takım olduğunu ifade etti.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA ÖVGÜ

Montella, Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nu da övgüyle değerlendirdi. Çalhanoğlu'nun olgunluk ve maç okuma yeteneğiyle pozisyonunda en iyiler arasında yer aldığını söyledi ve Inter'deki performansının son yıllardaki çalışmalarının meyvesi olduğunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading