Yandex Metrica

Batshuayi yuvadan uçuyor! İtalyan basını yazı: Roma'nın radarında

Batshuayi yuvadan uçuyor! İtalyan basını yazı: Roma'nın radarında

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Michy Batshuayi, transferin gözdesi durumuna geldi. Belçikalı golcü futbolcu İtalyan basını ortaya bir iddia attı. Buna göre İtalya ekibi hucüm hattını güçlendirmek için sezon sonunda sarı lacivertlilerin kapısını çalmayı düşünüyor. İşte transfer detayları...

Spor

11.05.2024, 11:46

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, ezeli rakibi lider Galatasaray ile zirve yarışını sürdürüyor.

En son evinde derbi heyecanını yaşayan sarı lacivertli ekip, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir puan kazanmıştı.

Dev derbi sonrasında lider Galatasaray'la puan farkını 4'e düşüren Fenerbahçe, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyor.

Ligin bitmesine 4 hafta kala heyecanın doruklara çıktığı haftalarda Fenerbahçe, 6 Mayıs'ta Konyaspor deplasmanına giderken Galatasaray, 5 Mayıs'ta evinde Sivasspor'u konuk edecek.

Bir yandan Süper Lig mücadelesi bir yandan da gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Fenerbahçe'de gelecek sezon gidecek isimler belli olurken yönetimin transfer listeside işlemeye devam ediyor.

Jota Silva Fenerbahçe'ye mi geliyor? Bonservisi duyuruldu! Jota Silva Fenerbahçe'ye mi geliyor? Bonservisi duyuruldu! Haberi Görüntüle

ROMA EKİBİ DEVREYE GİREBİLİR

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiren Belçikalı yıldız Batshuayi, transferde Avrupa'nın radarına girmeyi başardı.

İtalyan basnında La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre, hücum hattına takviye yapmak isteyen Roma'nın listesinde Batshuayi bulunuyor.

Galatasaray'dan çok konuşulacak transfer! Liverpool'dan geliyor Galatasaray'dan çok konuşulacak transfer! Liverpool'dan geliyor Haberi Görüntüle

İTALYA BASININDA 

Roma'da transfer bütçesinin önemli ölçüde Şampiyonlar Ligi'ne kalınmasına bağlı olacağı vurgulanan haberde golcü hakkında belirsizliğin bu şarta bağlı olduğu aktarıldı.

İtalyan ekibinin Batshuayi ile ilgilendiği ve Benfica'da dikkat çekici performansıyla Rafa Silva'nın da listede olduğu aktarılan bilgiler arasında.

9 Mayıs bugün hangi maçlar var? Avrupa kupalarında kimin maçı var? Bayer Leverkusen maçı bugün mü? 9 Mayıs bugün hangi maçlar var? Avrupa kupalarında kimin maçı... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ BİLETİNE BAĞLI

Roma'nın teknik patronu Daniele De Rossi'nin Şampiyonlar Ligi bileti alması durumunda farklı senaryoları düşünebileceği vurgulandı.

Fenerbahçe'de bu sezon Batshuayi, 34 maçta 20 gol atarken 3 de asist yaptı.

Ve büyük heyecan kapıda! Türkiye Kupası'nda finalistler kim olacak? Ve büyük heyecan kapıda! Türkiye Kupası'nda finalistler kim olacak? Haberi Görüntüle

LEEDS UNITED'DA TALİP OLMUŞTU!

Ada basınında çıkan habere göre; Batshuayi'nin menajeri, İngiliz ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdi ve şartları sundu.

Yıldız oyuncunun, Leeds United'dan haftalık 82 bin pound maaş istediği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading