Yandex Metrica

Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı

Mesut Özil'in Arda Güler yorumu: Sabırlı olmalı

Mesut Özil, Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler'in geleceği hakkında değerlendirmede bulundu. Özil, "Real Madrid'de güzel bir hikaye yazabileceğine eminim. Belki bu sezon ya da gelecek sezon değil ama zamanı var." dedi.

Spor

21.04.2024, 00:46

İspanyol basınından Marca'ya, Arda Güler ile ilgili açıklamlarda bulunan Mesut Özil, İspanyol ekibinde başarılı olacağına inandığını söyledi.

Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu seçimine katılacak! Aziz Yıldırım Başkan adayı olacak mı? Aziz Yıldırım Yüksek Divan Kurulu seçimine katılacak! Aziz Yıldırım Başkan... Haberi Görüntüle

BASKI YAPMAK İSTEMİYORUM

Arda Güler'in üst düzey bir yeteneğinin olduğunu aktaran Özil,  "Arda'yı çok iyi tanıyorum. İkimiz de Fenerbahçe'de oynadığımızda o benim küçük kardeşim gibiydi. Herkes onun yeteneğini biliyor.

Bu yüzden onu çok fazla övmek ve üzerinde daha fazla baskı kurmak istemiyorum. Türkiye gibi futbol açısından büyüleyici bir ülkenin umudu ona bağlıyken içinde durumda bulunduğu durumla baş etmek kolay değil." dedi.

Avrupa basınında Fenerbahçe! Şampiyonlar Ligi müjdesi ve Ülke puanı... Avrupa basınında Fenerbahçe! Şampiyonlar Ligi müjdesi ve Ülke puanı... Haberi Görüntüle

SABIRLI OLMASI LAZIM

Arda Güler'in sahada kalma süresinin az olmasıyla ilgili soruyu yanıtlayan Özil,  "Sabırlı olması gerekiyor. Elbette onun zamanı gelecek. Henüz çok genç Her antrenmanda bir şeyler öğrenebilirsiniz. Önünde dünya standartlarında oyuncular var." değerlendirmesinde bulundu.

Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Dursun Özbek'in listesinde kimler var? Abdurrahim Albayrak listede olacak mı? Haberi Görüntüle

NELER OLACAĞINI TAHMİN EDEMESİN 

"Gelecekte teknik direktör ya da sportif direktör olacak mısınız?" sorusuna Mesut Özil şu yanıtı verdi, "Asla neler olacağını bilemezsiniz. Şu anda gidişattan memnunum. Henüz sıkılmadım ama birkaç yıl sonra işlerin nasıl olacağını göreceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading