Yandex Metrica

İspanyol basını duyurdu! İşte Arda Turan'ın yeni takımı ve görevi

İspanyol basını duyurdu! İşte Arda Turan'ın yeni takımı ve görevi

Son dakika haberleri... Dün yayınladığı video ile futbol hayatına son verdiğini duyuran Arda Turan'ın yeni bir görevle Galatasaray'a geri döneceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:48

Türk futbol tarihinin ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncuları arasında yer alan Arda Turan, 35 yaşında futbolu bıraktığını duyurmuştu.

Kariyerinde Galatasaray, Barcelona, Atletico Madrid, Barcelona ve Manisaspor formalarını da terleten Arda'nın yoluna antrenör olarak devam edeceği iddia edilmişti.

Türk yıldızın emeklilik kararına İspanyol medyası da kayıtsız kalmadı.

AS gazetesi Arda Turan'ın Galatasaray'a sportif direktör olarak geri döneceğini yazdı.

Konuyla ilgili gelecek haftalarda sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği belirtildi.

New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü, ne zaman? New York Knicks - Philadelphia 76ers saat kaçta, hangi kanalda? New York Knicks - Philadelphia 76ers NBA maçı bugün mü,... Haberi Görüntüle

ARDA TURAN: OYUN DEVAM EDİYOR

Paylaştığı veda videosunda futboldan kopmayacağının sinyallerini veren Arda Turan şu ifadeleri kullandı:

Artık göz yaşları içerisinde ama cesaretle kramponları asma vakti geldi. Sahanın içinden çekilirken öykümün başına 3-1-1 mi, 2-2-1 mi diye düşündüğüm günlere dönüyorum. Tüm yolculuk boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bence fena da bir iş çıkarmadım. Yeniden hazırım; mücadele etmeye, kazanmaya, kaybetmeye. Çünkü yaşamak budur. Futbolun içinde saha kenarında yeniden görüşünceye dek. Oyun devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading