Yandex Metrica
Reklam Görseli

Hamit Altıntop, Ferdi Kadıoğlu krizine son noktayı koydu!

Hamit Altıntop, Ferdi Kadıoğlu krizine son noktayı koydu!

Son dakika haberleri... A Milli Futbol Takımı Sorumlusu Hamit Altıntop, milli takım tercihini yapmayan Ferdi Kadıoğlu'na mesaj gönderdi.

Spor

23.01.2024, 18:05

Fenerbahçe'de forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nun Türkiye'yi seçmesi halinde kendisini Milli Takım'da görmek istediklerini belirten Hamit Altıntop, "Burası kulüp değil. Biz sokağa çıkıp futbolcu arayıp, 'Bizim için oynar mısın?' diye yalvarma durumu olamaz" ifadelerini kullandı.

A Milli Futbol Takımı teknik direktörü olan Stefan Kuntz'un kadro seçimini de değerlendiren Altıntop, "Kadro seçimi yaparken fikirlerimizi sorması hoşumuza gitti. Son karar tabii ki kendisinin. Hocamızın Türkiye tecrübesi de bizim için önemliydi. Ayrıca istişareye açık, sevecen ve uyumlu bir yapısı var" görüşlerini aktardı.

Norveç maçının zor geçeceğini belirten Hamit, "Bu maçın telafisi olmayacak, taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Norveç'in eksiklerine odaklanmadan kendi oyunumuzu oynamalıyız. Eski alışkanlıkları terk etmek kolay olmayacaktır ama biz de güveni kazanmak için buradayız. Çok iyi maçlar ortaya koyduk ancak belki de bunu hazmetmekte zorlandık. Dünya Kupası'na katılsak da eksiklerimiz olduğunu kabul etmemiz lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading