Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızına Mikel Arteta göz dikti! Arsenal kesenin ağzını açıyor

Galatasaray'ın yıldızına Mikel Arteta göz dikti! Arsenal kesenin ağzını açıyor

Son dakika spor haberleri... İngiltere Premier Lig'de Arsenal şampiyonluğa doğru emin adımlarla devam ederken gelecek sezonun da planlamasını yapmaya başladı. Mikel Arteta, Galatasaray'dan Sacha Boey'i transfer listesine ekledi.

Spor

23.01.2024, 20:33

Spor Toto Süper Lig'de fırtına gibi esen ve yaptığı transferle adından söz ettiren Galatasaray'da forma giyen oyuncular Avrupa'nın transfer listesine girmeyi başardı.

İngiltere Premier Lig'de adım adım şampiyonluğa giden Arsenal, Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey'i gündemine aldı.

İsmail Yüksek, EURO 2024'te oynayacak mı? Milli futbolcu kaç hafta sahalarda olmayacak? İsmail Yüksek, EURO 2024'te oynayacak mı? Milli futbolcu kaç hafta... Haberi Görüntüle

ARSENAL'DE SACHA BOEY SESLERİ

TuttoMercato'da yer alan habere göre; Mikel Arteta'nın Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i çok beğendiği ve scoutlarının takip etmesini istediği öğrenildi.

Sacha Boey'in Newcastle United tarafından da takip edildiği biliniyor.

Galatasaray, Sacha Boey transferinden 20 milyon Euro gelir bekliyor.

Fenerbahçe'den ilginç teklif!  Liverpool yıldızı için harekete geçti Fenerbahçe'den ilginç teklif! Liverpool yıldızı için harekete geçti Haberi Görüntüle

SACHA BOEY'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray formasıyla gösterdiği performansla alkış alan Sacha Boey, sarı-kırmızılı formayla 20 maça çıkarken 2 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading