Yandex Metrica

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih

Galatasaray'da kritik gün! İşte toplantı için belirlenen tarih

Galatasaray Kulübü'nde nisan ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı için belirlenen tarih ve saat belli oldu. İşte toplantının yapılacağı yer, tarih ve saat bilgisi...

Spor

16.04.2024, 23:03

Galatasaray Kulübü'nde önemli bir organizasyon olan Divan Kurulu Toplantısı'nın nisan ayı toplantısı için tarih belirlendi. Toplantı, 17 Nisan Çarşamba günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda saat 13.30'da gerçekleştirilecek.

Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Monaco puan kaybetti: PSG şampiyonluğunu ilan etti Haberi Görüntüle

GÜNDEMDE NELER VAR?

Kulübü ilgilendiren önemli ve güncel konuların görüşüleceği toplanttı, Galatasaray camiası için büyük önem taşıyor. Divan Kurulu üyeleri, kulübün durumuyla ilgili bilgi toplayacak ve önemli kararlar alacak. Ayrıca Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında da görüş alışverişinde bulşunulması beklenirken ve geleceğe yönelik durum ve projeler de değerlendirilecek.

Ve Unayi Emery imzayı attı! Ve Unayi Emery imzayı attı! Haberi Görüntüle

ÜYELERİN KATILIMI BEKLENİYOR

Tüm Galatasaraylıların ve Divan Kurulu üyelerinin katılımının beklendiği toplantı, kulübün geleceği açısından önemli bir platform olacak. Katılımcıların kulüp yönetimine ve gelecek planlarına ilişkin görüş ve önerileri, Galatasary'ın daha ileriye gitmesi için yapılacak değerlendirme ve kararlarlar anlamında kritik önem taşıyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading