Yandex Metrica

Galatasaray, Ronaldo için düğmeye bastı! Asrın transferi gerçekleşiyor

Galatasaray, Ronaldo için düğmeye bastı! Asrın transferi gerçekleşiyor

Galatasaray'da yönetici Erden Timur, Ronaldo'ya sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Asrın transferi için harekete geçen Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendes'le temasa geçti.

Spor

23.01.2024, 20:04

Ocak ayında Manchester United'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken Galatasaray, Portekizli yıldız için düğmeye bastı.

Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Milli stoperden Bundesliga'da müthiş gol: Takımının galibiyetinde önemli rol oynadı Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR, MENDES'LE TEMASA GEÇTİ

Mertens, Rashica, Mata, Yusuf Demir ve Icardi gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray'da yönetici Erden Timur, Ronaldo'ya sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Asrın transferi için harekete geçen Galatasaray yönetimi, yıldız futbolcunun menajeri Jorge Mendes'le temasa geçti.

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Haberi Görüntüle

NANİ: RONALDO'YU MSL'DE GÖREBİLİRİZ

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve Ronaldo'nun yakın arkadaşı olan Luis Nani, Portekizli yıldızın yeni adresinin ABD olacağını iddia etti. Nani, yaptığı açıklamada "Ronaldo, birkaç yıl önce bana sonunun muhtemelen Amerika'da olacağını söylemişti. Yüzde 100 kesin değil ama yüksek ihtimal diyebliriz. Ronaldo'yu MSL'de görebiliriz." ifadelerini kullandı.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

''İHANETE UĞRADIM''

"Manchester United'da ihanete uğradım" diyen Ronaldo, Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda boy gösterecek. Portekiz Milli Takımı'nın kampında Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes'in buluşması sosyal medyaya damga vurdu.

Portekiz kampında Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes buluşmasında soğuk rüzgarlar! - 3

Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş ve tazminatları açıklandı Herkes merak ediyordu: Beşiktaş'ta Fernando Santos ile Rıza Çalımbay'ın maaş... Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN YÜZ İFADESİNE DİKKAT

Cristiano Ronaldo ve Bruno Fernandes, Portekiz Milli Takımı için toplandıkları kampta soyunma odasında karşılaştı. Bruno Fernandes, takım arkadaşına ilk önce selam vermekten kaçındı. Bruno Fernandes’e elini uzatan ve eli bir süre havada kalan Ronaldo’nun surat ifadesindeki şaşkınlık dikkat çekti.

Portekiz kampında Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes buluşmasında soğuk rüzgarlar! - 4
Portekiz kampında Cristiano Ronaldo ile Bruno Fernandes buluşmasında soğuk rüzgarlar! - 5

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading